Neler Yeni

TEMU 1000 TL Kredi - Benzeri Kampanyalar

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ahmet Taşlıova
Bi ben almadım herhalde. 😄
Merak etme baya baya önce ben de sadece bedavaya geldi diye 1 tane almıştım şahsen.. Bu akşam hadi alayım 1 tane de yedek olsun diye alacağım, bak iyi ürün bu cidden.. Yarın öbür gün fiyatını arttırırlar, ürünü TR den kaldırırlar neme lazım al dursun bi kenarda kampanyayla denk getirerek..

ces2424

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Hakan
ben kampanyadan banladım galiba, 4 yada 5 hesap aynı telefondan kullanıyordum. yaklaşık 10 gündür wincredit kampanyası çıkmadı.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
401
İsim
umut
ben de dün 2 de krediyi almıştım bugün bitti tekrar katılma yok hala @valhalla hocam şimdiye kadar gelmesi lazım mıydı yoksa şans mı? 2 3 günde sürebilir mi tekrar kampanyanın gelmesi

valhalla

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Ahmet Taşlıova
ben de dün 2 de krediyi almıştım bugün bitti tekrar katılma yok hala @valhalla hocam şimdiye kadar gelmesi lazım mıydı yoksa şans mı? 2 3 günde sürebilir mi tekrar kampanyanın gelmesi
Daha önce de dediğim gibi yoğunluklu şekilde kişiye özel kampanya yönetimi mevcut, o yüzden garantili ifade yanlış oluyor artık.. Fakat emin olduğum tek şey birkaç gün içinde tekrar kampanya tanımladığı, bir süre bekleyin nadir girişler yapın hesabınıza hocam...İlla ki tanımlıyor çünkü..
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben kampanyadan banladım galiba, 4 yada 5 hesap aynı telefondan kullanıyordum. yaklaşık 10 gündür wincredit kampanyası çıkmadı.
Geç de olsa tanımlıyor kampanyayı normalde ama sizinki biraz farklı olmuş zira 10 gün bu kampanya adına ciddi bir süre...

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak azgın
bu yeni yürürlülük ne olacak bilgisi olan var mı
bide hocam 2 dir 600tl geliyor bugün 1000tl geldi ama 60 kredi diyor hiçbir türlü tamamlayamıyorum aktif sipariş veren biriyim 2 tane siparişim de yolda düzelir mi acaba

fruko.gzz

80+ Silver
Daha önce de dediğim gibi yoğunluklu şekilde kişiye özel kampanya yönetimi mevcut, o yüzden garantili ifade yanlış oluyor artık.. Fakat emin olduğum tek şey birkaç gün içinde tekrar kampanya tanımladığı, bir süre bekleyin nadir girişler yapın hesabınıza hocam...İlla ki tanımlıyor çünkü..
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geç de olsa tanımlıyor kampanyayı normalde ama sizinki biraz farklı olmuş zira 10 gün bu kampanya adına ciddi bir süre...
Benim hesaptanda kalktı

KingDeViL

80+ Bronze
Hocalarım hala alışveriş yapabiliyor muyuz yurt dışından
Yapıyoruz da ürünlerimin çoğu depodan alındı şeklinde. Geç gelmeye başladı. Bir kargom ikiye bölündü mesela, bir parçası bizim gümrükten çıkmak üzere diğer parça daha onların deposunda. Saçma sapan sistemleri var. Aynı uçağa bindir gelsin ne bekletiyorsun depoda hala..

Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Nik Flatron

Palo DAYI 👑

80+ Gold
beyler şimdi bu yurt dışı olayı tamamen bıttı değilmi ?

KingDeViL

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,078,784
Üyeler
171,454
Son üye
isimbulamadım13213
Top Bottom