Marsia
80+

- Reaksiyon skoru
 - 71

Bi ben almadım herhalde.

Bi ben almadım herhalde.
Merak etme baya baya önce ben de sadece bedavaya geldi diye 1 tane almıştım şahsen.. Bu akşam hadi alayım 1 tane de yedek olsun diye alacağım, bak iyi ürün bu cidden.. Yarın öbür gün fiyatını arttırırlar, ürünü TR den kaldırırlar neme lazım al dursun bi kenarda kampanyayla denk getirerek..Bi ben almadım herhalde.![]()
Daha önce de dediğim gibi yoğunluklu şekilde kişiye özel kampanya yönetimi mevcut, o yüzden garantili ifade yanlış oluyor artık.. Fakat emin olduğum tek şey birkaç gün içinde tekrar kampanya tanımladığı, bir süre bekleyin nadir girişler yapın hesabınıza hocam...İlla ki tanımlıyor çünkü..ben de dün 2 de krediyi almıştım bugün bitti tekrar katılma yok hala @valhalla hocam şimdiye kadar gelmesi lazım mıydı yoksa şans mı? 2 3 günde sürebilir mi tekrar kampanyanın gelmesi
Geç de olsa tanımlıyor kampanyayı normalde ama sizinki biraz farklı olmuş zira 10 gün bu kampanya adına ciddi bir süre...ben kampanyadan banladım galiba, 4 yada 5 hesap aynı telefondan kullanıyordum. yaklaşık 10 gündür wincredit kampanyası çıkmadı.
ben de dün 2 de krediyi almıştım bugün bitti tekrar katılma yok hala @valhalla hocam şimdiye kadar gelmesi lazım mıydı yoksa şans mı? 2 3 günde sürebilir mi tekrar kampanyanın gelmesi
Benim hesaptanda kalktıDaha önce de dediğim gibi yoğunluklu şekilde kişiye özel kampanya yönetimi mevcut, o yüzden garantili ifade yanlış oluyor artık.. Fakat emin olduğum tek şey birkaç gün içinde tekrar kampanya tanımladığı, bir süre bekleyin nadir girişler yapın hesabınıza hocam...İlla ki tanımlıyor çünkü..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Geç de olsa tanımlıyor kampanyayı normalde ama sizinki biraz farklı olmuş zira 10 gün bu kampanya adına ciddi bir süre...
Yapıyoruz da ürünlerimin çoğu depodan alındı şeklinde. Geç gelmeye başladı. Bir kargom ikiye bölündü mesela, bir parçası bizim gümrükten çıkmak üzere diğer parça daha onların deposunda. Saçma sapan sistemleri var. Aynı uçağa bindir gelsin ne bekletiyorsun depoda hala..Hocalarım hala alışveriş yapabiliyor muyuz yurt dışından
sipariş iptali filan yaptınız mı hiç?Benim hesaptanda kalktı
hayırsipariş iptali filan yaptınız mı hiç?
Biten ne ?beyler şimdi bu yurt dışı olayı tamamen bıttı değilmi ?