Gri Caner
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 7
Destekten cevap gelene kadar kartınızı internet alışverişine kapatın. Para çekmez bu şekilde.para çekmeye devam eder mi?
Destekten cevap gelene kadar kartınızı internet alışverişine kapatın. Para çekmez bu şekilde.para çekmeye devam eder mi?
Zaten uğraşmayıp etmiyesin diye zorlaştıyoradamların boktan uygulamasında üyelik bile iptal edilmiyor saçmalığa bak
Uygulamadan resim resimHocam dediğim gibi mail attım ama cevap dahi vermediler. Sitenin kendi içersinde ticket kısmı var fakat ondan da bi geri dönüş alamadım.
"arkadaş iptal et tuşuna basıyor ama olmuyor" bu cümleyi mabadından nasıl uydurdun çok merak ediyorum "zeki"Hmm, arkadaş iptal et tuşuna basıyor ama olmuyor yazmasına rağmen bunu atmak akıllıca olsa gerek.![]()
Hocam ne uygulamadan ne de pc'den web sitesine girdiğinde aboneliği yönet tuşunu göremiyorsun öyle mi? Her ikisinden de denedin...hocam aboneliği yönet diye bi tuş yok bende
Mesaj otomatik birleştirildi:
tabii den mail geldi ve gelen mail bu
Alıntıyı görüntüle
Geçenlerde Tabii premium almıştım ve artık işime yaramadığı için iade etmek istiyorum fakat herhangi bi yerde ''aboneliği iptal et'' gibi bir yazı yok. Aboneliği yönet kısmına girdiğimde paket değiştir kısmı çıkıyor ve ben ücretsiz olan paketi seçmek istediğimde ''Hata bir sorun oluştu'' diyor. Bu sorunu mail üzerinden onlara ilettim ama 2 gündür dönüş alamadım. Üyeliği nasıl iptal edebilirim?
webte aboneliği yönet var fakat aboneliği iptal et tuşu yok mobilde aboneliği yönet diye bi tuş yok"arkadaş iptal et tuşuna basıyor ama olmuyor" bu cümleyi mabadından nasıl uydurdun çok merak ediyorum "zeki"
Hocam ne uygulamadan ne de pc'den web sitesine girdiğinde aboneliği yönet tuşunu göremiyorsun öyle mi? Her ikisinden de denedin...
hayır hocam"arkadaş iptal et tuşuna basıyor ama olmuyor" bu cümleyi mabadından nasıl uydurdun çok merak ediyorum "zeki"
Hocam ne uygulamadan ne de pc'den web sitesine girdiğinde aboneliği yönet tuşunu göremiyorsun öyle mi? Her ikisinden de denedin...
Alıntıyı görüntüle
Bu yazıyı görüyor musun?
Sen aboneliğini pc'den web sayfası üzerinden yapmıştın o zaman uygulamadan değil. Pc'den girdiğinde aboneliğini yönet'e tıklayınca çıkan sayfayı buraya screenshot u atar mısın?webte aboneliği yönet var fakat aboneliği iptal et tuşu yok mobilde aboneliği yönet diye bi tuş yok
hayır hocam
"arkadaş iptal et tuşuna basıyor ama olmuyor" bu cümleyi mabadından nasıl uydurdun çok merak ediyorum "zeki"
Alıntıyı görüntüle
Bu yazıyı görüyor musun?
Mevcut paket yazısına tıkla hocam
Ya bi git.. Madem bi işe yaradığın yok gölge etme bari.. Boş boş konuşup yardımcı olmaya çalışan insanlara laf yetiştirmeye çalışıyorsun...Zekisin baya
Bir önceki sayfanın screenshot unu atar mısın?hiçbir şey olmuyor