Baby Turco Zeytinyağlı Islak Bebek Havlusu 12x90 Adet - Fiyatı, Yorumları
Baby Turco Zeytinyağlı Islak Bebek Havlusu 12x90 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.

Bu ne reis dalga mı geçiyon alev koymuş birdeBaby turco zeytinyağlı ıslak mendil 12*90 219 TL. Kargo pass olmayanlar iki set alırsa kargo bedava olur. Güzel fırsat tanesi 18, 25 e geliyor![]()
Baby Turco Zeytinyağlı Islak Bebek Havlusu 12x90 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alıntıyı görüntüle
çok kötü kokuyor beğenmeyebilirsiniz ona göre alın ben önermiyorumBaby turco zeytinyağlı ıslak mendil 12*90 219 TL. Kargo pass olmayanlar iki set alırsa kargo bedava olur. Güzel fırsat tanesi 18, 25 e geliyor![]()
Baby Turco Zeytinyağlı Islak Bebek Havlusu 12x90 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Alıntıyı görüntüle
Çocuğu olanlar bilmiyor tabi ıslak mendil fiyatını görseldeki indirim oranına kanıyor. Dostlar ben ne yapayım adamlar önce fiyatı düşürüp sonrasında sonra ufacık indirim yaptım diye gösteriyor. Normalde ıslak mendiller 25 tl ye kadar dayandı. İndirimli hali ile 20 yi görsek yapışıyoruz. Ben aldım. Bacanak baldız bir iş arkadaşı hep aldık. Fiyatını bilen alev mi değil mi biliyor yani.
0.24 yerine 0.20 tl yani %17 ye yakın bir indirim istemeyen almaz ama paylaşıldı diye de laf atılmaz bence.Yav 5 kuruş kazanacam diye amma çene çalmışsın akakçede indirimsiz fiyatı 240 lira zaten senin suyun ısınıyor