❌İndirim Bitti! Baby turco zeytinyağlı ıslak mendil 12*90 219 (tane 18,25)

cgokhans

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
281
Baby turco zeytinyağlı ıslak mendil 12*90 219 TL. Kargo pass olmayanlar iki set alırsa kargo bedava olur. Güzel fırsat tanesi 18, 25 e geliyor 🔥🔥
1000100574.jpg

Daha ucuzu varsa paylaşırsanız sevinirim. Çok uygun geldi bana.

Baby turco zeytinyağlı ıslak mendil 12*90 219 TL. Kargo pass olmayanlar iki set alırsa kargo bedava olur. Güzel fırsat tanesi 18, 25 e geliyor 🔥🔥Alıntıyı görüntüle
çok kötü kokuyor beğenmeyebilirsiniz ona göre alın ben önermiyorum

Çocuğu olanlar bilmiyor tabi ıslak mendil fiyatını görseldeki indirim oranına kanıyor. Dostlar ben ne yapayım adamlar önce fiyatı düşürüp sonrasında sonra ufacık indirim yaptım diye gösteriyor. Normalde ıslak mendiller 25 tl ye kadar dayandı. İndirimli hali ile 20 yi görsek yapışıyoruz. Ben aldım. Bacanak baldız bir iş arkadaşı hep aldık. Fiyatını bilen alev mi değil mi biliyor yani.

Çocuğu olanlar bilmiyor tabi ıslak mendil fiyatını görseldeki indirim oranına kanıyor. Dostlar ben ne yapayım adamlar önce fiyatı düşürüp sonrasında sonra ufacık indirim yaptım diye gösteriyor. Normalde ıslak mendiller 25 tl ye kadar dayandı. İndirimli hali ile 20 yi görsek yapışıyoruz. Ben aldım. Bacanak baldız bir iş arkadaşı hep aldık. Fiyatını bilen alev mi değil mi biliyor yani.

Yav 5 kuruş kazanacam diye amma çene çalmışsın akakçede indirimsiz fiyatı 240 lira zaten senin suyun ısınıyor

Yav 5 kuruş kazanacam diye amma çene çalmışsın akakçede indirimsiz fiyatı 240 lira zaten senin suyun ısınıyor
0.24 yerine 0.20 tl yani %17 ye yakın bir indirim istemeyen almaz ama paylaşıldı diye de laf atılmaz bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,565
Üyeler
173,831
Son üye
ThecMis
Geri