Yardım Ekran kartı yamuldu yardımmmm

Allahtan çip falan zarar görmedi yada fan kırılmadı
Pense ile nazikçe demir tarafını düzleştirin düzelir diye düşünüyorum

Ekran kartı içinmi
Evet yani RAM takarken kitlenir ya bu anakartta sanırım yok o kitlene şeyi ekran kartı için foto attım orda görünüyor ince bi çubuk var geri ileri yukarı çekilmiyor sanırım zorlayıp kırmak istemedim

Evet yani RAM takarken kitlenir ya bu anakartta sanırım yok o kitlene şeyi ekran kartı için foto attım orda görünüyor ince bi çubuk var geri ileri yukarı çekilmiyor sanırım zorlayıp kırmak istemedim
O gitmiş gibi duruyor lakin arkadaşlar bi baksın bende tam anlamadım

Ekran kartı yuvası kulağı gitmiş gibi duruyor. İnternetten anakartın fotoğraflarına bak bakayım normalde öyle mi

Tam olarak bahsettiğin şeyin olması lazım orada yoksa ekran kartını oraya sabitleyen bir şey olmaz daha önceden öyle bir kilitleme mekanizmasının olup olmadığını hatırlıyor musun? Anakartın benimki gibi olsaydı farklıydı mesela benimkinde düğme var düğmeye basıyorum ve oradaki kilitleme mekanizması açılıyor ama seninkisinde muhtemelen aynı ram'lerdeki gibi bir kilitleme mekanizması vardı ve o kırıldı

Tam olarak bahsettiğin şeyin olması lazım orada yoksa ekran kartını oraya sabitleyen bir şey olmaz daha önceden öyle bir kilitleme mekanizmasının olup olmadığını hatırlıyor musun? Anakartın benimki gibi olsaydı farklıydı mesela benimkinde düğme var düğmeye basıyorum ve oradaki kilitleme mekanizması açılıyor ama seninkisinde muhtemelen aynı ram'lerdeki gibi bir kilitleme mekanizması vardı ve o kırıldı
Ekran kartı yuvası kulağı gitmiş gibi duruyor. İnternetten anakartın fotoğraflarına bak bakayım normalde öyle mi
atıyorum

Elle yada penseyle düzelir fakat işlemi bitirince hocam sen bı gusül al 3 kere ağza 3 kere burna cmcjchcb neyse makara bir yana3 geçmiş olsun da o ekran kartı kilit pimini koparmíssin ekran kartı yerinden çıkabilir diye düşünüyorum taksanda

Reis bi nebze olsun rahatladım sanırım kırık yok anakarttta

Ekler

• C8D12416-D629-48FF-9B9E-1A0A276E89A0.png
    C8D12416-D629-48FF-9B9E-1A0A276E89A0.png
    1.7 MB · Hit: 46
Yamulan yeri düzeltip yerine tak.
Kasadaki aparat nerede ?
Ekran kartını oraya vidala.
Aparatı da kasaya vidala.

Ekler

• IMG_4775.jpeg
    IMG_4775.jpeg
    659.3 KB · Hit: 43
kulaklık kablosuna takıldım kasa yere düştü ve ekran kartı yerinden çıktı vidayı söktüm elime aldım ve bi kısmı yamulmuş ne yapacağım lütfen yardımcı olun 2070super
Metale zarar gelmiş herhangi bir problem olmaz.

Metale zarar gelmiş herhangi bir problem olmaz.
Yerine taktım şimdi çalıştırayimmi direk bişe yapmama gerek varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yamulan yeri düzeltip yerine tak.
Kasadaki aparat nerede ?
Ekran kartını oraya vidala.
Aparatı da kasaya vidala.
Taktım şimdi yapmam gereken bişe kaldımı biostan falan ?

Ekler

• E4C39996-7F0A-4D18-8405-9F2BE748270B.jpeg
    E4C39996-7F0A-4D18-8405-9F2BE748270B.jpeg
    971 KB · Hit: 30
Yerine taktım şimdi çalıştırayimmi direk bişe yapmama gerek varmı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Taktım şimdi yapmam gereken bişe kaldımı biostan falan ?
Tak çalıştır, görüntü geliyorsa bir problem olmaz yüksek ihtimalle.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,572
Üyeler
186,212
Son üye
faşu
Geri