Hali sahanin ertesi gunu diz sakatligi

turnão

80+
Reaksiyon skoru
135
maçın ilk dakikalarında gole giderken biraz ayağımdan aştım topu ve yetişmek içinde çizgide kaydım fakat tellere girdim ama dizlerimi kırmış kalça üstü vaziyetteydim normalce kalktim ağrı sızı olmadan ve maç 60dkydi ekstra hiç bir sorun olmadı devamında da dizimle alakalı fakat 5 6 saat geçtikten sonra hafif diz ağrıları ile başladı dizimi esnetememeye ve çok fazla kiramamaya başladım hafif kirabiliyorum ve yürürkende hafif kırarak yürüyorum muhtemelen bileğe veriyorum yürütme işlevini fakat dizimi dümdüz yapıp yürümeye çalıştığımda ağrı vuruyor ve boşluk gibi oluyor capraz bağı yirtigi hemen olay anında belli oluyordu yanılmıyorsam bilgisi olan varmi

doktor git. ama birkaç güne de iyileşebilir normal ama belli olmaz. risk sevmeyensen doktora görünüz

Hemen acısı çıkmaz, 2-3 gün sonra belirtileri yoğunlaşır. Ortepediye gidip kontrol olmanız gerekli. Dokuda şişlik, morarma varsa zaten sürekli buzla desteklemeniz gerekli. İçten hasar aldığı belli ama bu kontrolle daha iyi belli olur

Bir bölgende şikayetin varsa ki özellikle eklem bölgelerinde doktora gitmeni öneririm. Ayrıca sakın ağrıların geçmeden aynı bacağını tekrar halı saha gibi aktivitelerde zorlama kalıcı zarar verebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,090
Üyeler
186,292
Son üye
namiidonanım
Geri