🔥İndirim Norton 360 %100 İndirim

Promosyon Kodu:
BOL140699NORTON
Sayfayı türkçeye çevirmeyin
Kaspersky mı daha güvenilir ve etkili yoksa bu mu ?
93 gün kaspersky ücretsiz kullandım fakat bitti , sipariş ettim fakat 2 gündür göndermiyorlar.
Kimlik ya da pasaport resmi istiyorlar , mağdur ediyorlar beni. Türkiye'de olduğumu kanıtla diyorlar :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaspersky premium aldım ben de 551 TL'ye 3 cihaz 1 yıl fakat hala daha gelmedi.
Türkiye'de olduğumu kanıtlamam için pasaport ya da kimlik fotosu istiyorlar.
Halbuki türkiye sitesinden aldım ve garanti bankasından. Nakit ödedim bir de sanal karttan. Mağdur ettiler beni 2 gün oldu.
Teknik destekleri çooooooook kötü , zaten yarı türk yarı yabancı biri var sadece onunla da anlaşamıyom.
Merdiven altı işletme gibi davranıyorlar 2 gündür bana :(

Kaspersky mı daha güvenilir ve etkili yoksa bu mu ?
93 gün kaspersky ücretsiz kullandım fakat bitti , sipariş ettim fakat 2 gündür göndermiyorlar.
Kimlik ya da pasaport resmi istiyorlar , mağdur ediyorlar beni. Türkiye'de olduğumu kanıtla diyorlar :(

Kaspersky premium aldım ben de 551 TL'ye 3 cihaz 1 yıl fakat hala daha gelmedi.
Türkiye'de olduğumu kanıtlamam için pasaport ya da kimlik fotosu istiyorlar.
Halbuki türkiye sitesinden aldım ve garanti bankasından. Nakit ödedim bir de sanal karttan. Mağdur ettiler beni 2 gün oldu.
Teknik destekleri çooooooook kötü , zaten yarı türk yarı yabancı biri var sadece onunla da anlaşamıyom.
Merdiven altı işletme gibi davranıyorlar 2 gündür bana :(
Kaspersky daha iyi dostum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
abonelik yenilemeyi nasıl iptal ediyoruz?

Promosyon Kodu:
BOL140699NORTON
kart bilgisi istedi

Promosyon Kodu:
BOL140699NORTON
Abonelik Bitiş Tarihi:11.04.2026

bende deneyimm

• Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu
az çok inceledim, kesinlikle uygulama para tuzağı resmen başka paketlerde alalım diye oyun oynuyorlar daha demin format atmama rağmen bir sürü bozuk kayıt defteri hatası,driver hatası gibi saçma sapan sorunları önüme sunup benden para dileniyor ayrıca arayüzü berbat çok karışık, ram derdi olmayanlar yükleyebilir ama oyun oynayacaklar için önermem defender dan devam etmeyi tercih ederdim şahsen ama hazır kurmuşken en azından biraz kullanayım diyorum beklentimi karşılamadı. diğer alternatiflerin yanında bir hiç resmen

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,627
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri