Sizce hangi kombinasyonu almalıyım elimde aktif kullandığım sıvı soğutucum var o yüzden 2.ss de sıvı soğutma eklemedim varsa bu yanlıştır yada olmamış dediğiniz önerilere açığım bu arada ssd ve ramlardan pek fazla anlamıyorum iyi seçimmidir bunlar
9070 xt ye karşı çok önyargı var gibi ama 5080 e göre f/p gibi geliyor istediğim işlemci kullanılarak (9800x3d) yapılan karşılaşmalarda çok bir fark yok gibi geldi tamam dlss daha iyi fsr den ama bunun için 5080 alınır mı? veya başka sebebleri varmı 5080 almam için biraz geri kaldım bu konulardan aldıktan sonra gözüm arkada kalsın istemiyorum5080 li kasa dizersin hocam o bütçeye bu sistemler alınmaz.
Öneriniz?100k verip amd ekran kartı almazdım ben.
Rtx 5080li sistem düşürürsen çok iyi olur9070 xt ye karşı çok önyargı var gibi ama 5080 e göre f/p gibi geliyor istediğim işlemci kullanılarak (9800x3d) yapılan karşılaşmalarda çok bir fark yok gibi geldi tamam dlss daha iyi fsr den ama bunun için 5080 alınır mı? veya başka sebebleri varmı 5080 almam için biraz geri kaldım bu konulardan aldıktan sonra gözüm arkada kalsın istemiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Öneriniz?
2 side çöpSizce hangi kombinasyonu almalıyım elimde aktif kullandığım sıvı soğutucum var o yüzden 2.ss de sıvı soğutma eklemedim varsa bu yanlıştır yada olmamış dediğiniz önerilere açığım bu arada ssd ve ramlardan pek fazla anlamıyorum iyi seçimmidir bunlar
evet düşürürsem iyi olur fakat bu durumda da bütçeyi aşmak zorundayım gibi duruyorRtx 5080li sistem düşürürsen çok iyi olur
Bilgisayar kanalları kampanya yapabiliyor eğer çok lazım değilse ben beklerdim biraz.evet düşürürsem iyi olur fakat bu durumda da bütçeyi aşmak zorundayım gibi duruyor
ve 5080 nin bu fiyatlara satılan markaları için pek olumlu yorumlar yokevet düşürürsem iyi olur fakat bu durumda da bütçeyi aşmak zorundayım gibi duruyor
sebep2 side çöp
nzxt kraken 240 var elimde yetiremezmi kendinir7 7800x3d ve 5080 ikilisi olabilir bence sıvı soğutucunuz yeterli olacak mı 9800x3d için ?
ve denilene göre 9800x3d 7800x3d den daha az ısınıyormuş ve almışken iyisini almak istediğimden 9800x3d tercihim oldu çok fark varmıdır aralarındanzxt kraken 240 var elimde yetiremezmi kendini
yani aşırı olmasa da var tabi ama 9070xt li kasayı daha ucuza toplarsınız.nzxt kraken 240 var elimde yetiremezmi kendini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ve denilene göre 9800x3d 7800x3d den daha az ısınıyormuş ve almışken iyisini almak istediğimden 9800x3d tercihim oldu çok fark varmıdır aralarında
Bu arada ilk attığım ss de monitör de var ikinci attığım görselde de anakarta falan biraz fazla para ayırdım ana kart biraz fazla mı kaçıyor veya ramlarayani aşırı olmasa da var tabi ama 9070xt li kasayı daha ucuza toplarsınız.