Yardım Hangisi tercih edilmeli kablosuz kulaklık pc

Reaksiyon skoru
30
Bütçe
6000

kablosuz kulaklık arıyorum şuanki kulaklığım havit H2002P memnunum ama kablosu çok rahatsız ediyor çok sık dolanıyor düzeltemiyorum rezalet biçime dönüşüyor birde mikrofon kalitesi oldukça düşük düştü

biraz göz gezdirdim bunlar önerilmiş nasıldır daha iyisi veya öneriniz varsa görüşlerinizi almak isterim

Çok tercih ediliyor.
Arkadasimin kargosu dün geldi kulakliği kullandi ve forumda buldugu butun ayarlari yapmasina rağmen kulakliği hiç beğenmedi yok hoperlor gibi cok fazla disariya ses veriyor izledigi şeyin sesi mikrofondan bize geliyor ses kasamiyor 1000 lik kulakliğa döndü rahatladi dunya varmis dedi benim fuxi h3 u denemis5i yemin ederim o bile daha iyi dedi bide bu kablolu versiyonuydu kablosuzunun ne kadar kotu oldugunu dusunmek istemiyorum deneyimimiz bu sekilde cloud 3 ile

Hocam indirimde barracuda pro da düşürülebilir. Onun dışında razer kulaklıklar çok rahat oluyor. Blackshark v2x kullanıyorum performans ve bütçe olarak bu modellerle kıyaslanamaz ama düşük bütçede bile başarılı.

V2 pro nun eleştirilecek pek bir yanı yok.

Hocam indirimde barracuda pro da düşürülebilir. Onun dışında razer kulaklıklar çok rahat oluyor. Blackshark v2x kullanıyorum performans ve bütçe olarak bu modellerle kıyaslanamaz ama düşük bütçede bile başarılı.

V2 pro nun eleştirilecek pek bir yanı yok.
bahsettiklerinize baktım barrracuda pro biraz pahalı gözüküyor v2x ne kadar süredir kullanıyorsunuz kalitesi nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Simdi insallah iade olur diye dua ediyor kendisi oyle diyeyim sen bilirsin
siz öyle deyince bi düşünmedim değil hocam önerdiğiniz var mı peki? bende havit var memnunum lakin kablosu artık çekilmez duruma geldi

bahsettiklerinize baktım barrracuda pro biraz pahalı gözüküyor v2x ne kadar süredir kullanıyorsunuz kalitesi nasıl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

siz öyle deyince bi düşünmedim değil hocam önerdiğiniz var mı peki? bende havit var memnunum lakin kablosu artık çekilmez duruma geldi
Havit fuxi3 u bende kablosuz aliyim idare etsin diye almistim zaten vede onermem 1k ya aldim zaten dandik diyebiliriz kablolu ve kablosuzlarinda cok fark oluyor ama kabloluda cloud 3 den daha iyi kalitede ses cikmisdi test ettigimizde

Havit fuxi3 u bende kablosuz aliyim idare etsin diye almistim zaten vede onermem 1k ya aldim zaten dandik diyebiliriz kablolu ve kablosuzlarinda cok fark oluyor ama kabloluda cloud 3 den daha iyi kalitede ses cikmisdi test ettigimizde
ses kalitesi nasıl ben şuan kullandığım kulaklıkta %14 de kullanıyorum ses seviyesini ve gayet yüksek geliyor ve mikrofon kalitesi nasıl benimki başta iyiydi şimdi kötü yönde ilerliyor

h2000p vs fuxi veya daha iyi önerebileceğiniz?
Fuxiyi onermiyorum sana knk 6k butcende cogu kisinin cloud 3 onermesine ragmen arkadasim pisman oldu o bile daha iyiydi manasinda soyledim kulakliklar ile ilgili bilgim cok yok ama ayni sekilde black shrak modelide onerilmiyor steelseries bakabilirsin bence biraz daha arastir https://wraithesports.com/products/atk-mercury-i-esports-kulaklik bunun hakkinda arastiriyorum suanda ozellikleri iyi duruyor 3 ay once yeni cikmis bi kulaklik wraithe yeni gelmiş ve stoklari hemen tukenebilir ama iade almiyorlar kutu acilinca o yuzden dikkatli olmka gerek

Fuxiyi onermiyorum sana knk 6k butcende cogu kisinin cloud 3 onermesine ragmen arkadasim pisman oldu o bile daha iyiydi manasinda soyledim kulakliklar ile ilgili bilgim cok yok ama ayni sekilde black shrak modelide onerilmiyor steelseries bakabilirsin bence biraz daha arastir https://wraithesports.com/products/atk-mercury-i-esports-kulaklik bunun hakkinda arastiriyorum suanda ozellikleri iyi duruyor 3 ay once yeni cikmis bi kulaklik wraithe yeni gelmiş ve stoklari hemen tukenebilir ama iade almiyorlar kutu acilinca o yuzden dikkatli olmka gerek
teşekkürler bende bir araştırayım

Geri