- Reaksiyon skoru
- 0
Elimde iyi kötü idare ettiğim bir sistem var, aşağıda sistemi paylaşacağım. Bu sistem üzerinden ilerleyip yükseltmeli miyim, yoksa direkt elden çıkarıp yeni bir sistem mi toplamalıyım? En uygun yoldan nasıl çözerim, yardım ve fikir almak iyi olur diye düşündüm. Hobi olarak yayın açacağım ve immo/radi eloda Valorant oynuyorum. 280hz OC Dell monitor kullanıyorum.
R5 5600x CPU
Sapphire NITRO+ Radeon RX 590 Special Edition 8 GB GPU
2x CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
B450m s2h Anakart
ADATA 240GB SU650 SSD
KASA CORSAIR SPEC-DELTA RGB TEMPERED GLASS MID-TOWER ATX 550 PSU
Yayın açmadan 400'e yakın fps alıyorum, bazı mallerde daha fazla. Kullanma süreme bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.
7800x3D işlemci ve uygun bir ekran kartı ile yükseltmeyi düşünüyorum. Bunun için nasıl bir sisteme yükseltmeli/almalıyım? Yükseltmekle uğraşılmaz, çok fark yaratmaz diyerek tamamen elden çıkarıp sıfırdan mı toplamalıyım? Tamamen elden çıkarsam ne kadar eder, çok bir şey edeceğini düşünmüyorum.
R5 5600x CPU
Sapphire NITRO+ Radeon RX 590 Special Edition 8 GB GPU
2x CORSAIR 8GB Vengeance LPX Siyah 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
B450m s2h Anakart
ADATA 240GB SU650 SSD
KASA CORSAIR SPEC-DELTA RGB TEMPERED GLASS MID-TOWER ATX 550 PSU
Yayın açmadan 400'e yakın fps alıyorum, bazı mallerde daha fazla. Kullanma süreme bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.
7800x3D işlemci ve uygun bir ekran kartı ile yükseltmeyi düşünüyorum. Bunun için nasıl bir sisteme yükseltmeli/almalıyım? Yükseltmekle uğraşılmaz, çok fark yaratmaz diyerek tamamen elden çıkarıp sıfırdan mı toplamalıyım? Tamamen elden çıkarsam ne kadar eder, çok bir şey edeceğini düşünmüyorum.