Boran Sarıbaş
80+
- Reaksiyon skoru
- 57
şuanlık aklımda bu var overclock yapıyorum o yüzden 2000 tl altına alabileceğim en iyi soğutucu hangisi fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
cevabın için teşekkürler reis2K bareminin altında Phantom dan daha iyisi şu anlık yok. Bi ara Frost Spirit ve Frost Commander vardı da şu an yoklar.
parolapara ne ilk defa duydumparolapara ve iyzico ile 900 indirirsin
ryzen 5 5500İşlemxi ne
Geçen yaz indirimde 1299TL e Phantom Spirit aldım. Şu an 5600 ile kullanıyorum. Tam yükte 69 dereceyi geçmedi. Oyunlarda 52 derecede geziyor.
şuanlık aklımda bu var overclock yapıyorum o yüzden 2000 tl altına alabileceğim en iyi soğutucu hangisi fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum
reis o işlemci için Phantom spirit fazla.ryzen 5 5500
ryzen 5 5500
x123 yeter ama parolapara ve iyzco ile phantom spirit neredeyse aynı paraya geliyor phantom spirit çok daha iyi onu al işlemci yükseltince işini görürryzen 5 5500
x123 yeter ama parolapara ve iyzco ile phantom spirit neredeyse aynı paraya geliyor phantom spirit çok daha iyi onu al işlemci yükseltince işini görür
beyler şuan stok fan bile yetiyor zaten overclock yapmöadan sadece undervolt yaparak stok fanla yük altında performans kaybı yaşamadan 73 dereceye kadar düşürdüm benim amacım overclock anakartımda overclock için fena bir anakart değil isterseniz şuana kadar stok fanla denediğim overclock değerlerini ve aldığım sıcaklıkları paylaşabilirim sizinleGeçen yaz indirimde 1299TL e Phantom Spirit aldım. Şu an 5600 ile kullanıyorum. Tam yükte 69 dereceyi geçmedi. Oyunlarda 52 derecede geziyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
reis o işlemci için Phantom spirit fazla.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İşini görür bu.![]()
Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Dark Freezer X123 DKCCX123 İşlemci Soğutucu özelliklerini incele, 558,09 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com