❌İndirim Bitti! ASUS Vivobook 15 Core i5-1335U 8 GB 512 GB 13899TL * 16 GB 512 GB 14669TL

Beyler öğrenciye almayı düşünüyorum. Sims ve gta v oynuyor max. Oynatır mı 16 lık versiyon.
oynatmaz, oynatır diyene de inannma
Asus için fiyat ama Asus hariç genele bakınca berbat ötesi fiyat, indrim falan değil bu.

Sadece Asus kullanırım takıntınız yoksa almayın abuk subuk hiç bir cacığı olmayan tnden devşirme panel kullanan, son 8 yılın en ilgilisiz berbat servisine sahip marka.

Son 2 yorumun kale alınmasına gerek yok, boş kümeden ibaretler. Almayı düşünen kişiler kendileri araştırabilir. Almayı düşünüyorsanız da gördüğünüz iyi veya kötü yorumlar bunu etkilemesin. Araştırın ve ürünün kötü veya iyi olduğuna siz karar verin. Hiçbir bilgi veya saygı içermeyen yorumlar yarar sağlamaz.
(Kendilerinin araştırıp da bulamayacağı bilgileri başkaları belirttiğinde tek amaçları kötülemek olanları kale almayınız.)
İ7 diye girdim i5 çıktı.
1744820389337.png

Son düzenleme:
1. MSI Modern 15 B12MO-624XTR

2. ACER Aspire 5 (i5-12450H)

Bunlar arasında kaldım dediğiniz laptop da seçim olursa hangisini almak daha mantıklı?

Alıntıyı görüntüle
Konu başlığında i7 yazıyor ama linkte i5 oluyor.

Zaten kaliteli IPS olmayacak, aradaki güç farkı belli oluyor mu? 120 Hz deneyimi günlük kullanımda fark oluşturur ancak oyunlarda işlemci yetmeyecek büyük ihtimalle. Daha mantıklı değil, mantıklı olan tarafı var. 60 Hz de bu bütçeler için her laptopta olan tazeleme hızı zaten.
Oyun için vivobook mu alacaksın? Günlük kullanım için her halde Dell alırdım ki 1 yıldır yeğenim kullanıyor üniversitede çok memnun. Ekranı akıyor.

Hocam başlikta i7 yazmışsın linkteki ürün i5 bilgin olsun.
Son 2 yorumun kale alınmasına gerek yok, boş kümeden ibaretler. Almayı düşünen kişiler kendileri araştırabilir. Almayı düşünüyorsanız da gördüğünüz iyi veya kötü yorumlar bunu etkilemesin. Araştırın ve ürünün kötü veya iyi olduğuna siz karar verin. Hiçbir bilgi veya saygı içermeyen yorumlar yarar sağlamaz.
(Kendilerinin araştırıp da bulamayacağı bilgileri başkaları belirttiğinde tek amaçları kötülemek olanları kale almayınız.)

Alıntıyı görüntüle
Şu mesajı gördün mü?

Beyler öğrenciye almayı düşünüyorum. Sims ve gta v oynuyor max. Oynatır mı 16 lık versiyon.
oynatır düşükte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

oynatmaz, oynatır diyene de inannma

Asus için fiyat ama Asus hariç genele bakınca berbat ötesi fiyat, indrim falan değil bu.

Sadece Asus kullanırım takıntınız yoksa almayın abuk subuk hiç bir cacığı olmayan tnden devşirme panel kullanan, son 8 yılın en ilgilisiz berbat servisine sahip marka.
düşük ayarlarda oynatır içindeki intel hd çokta kötü değil

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,359
Üyeler
173,806
Son üye
bilmiyorum23
Geri