Neler Yeni

🔥İndirim Toshiba 70" 4k tv 29.999 TL

mertklnc6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Kılınç
Qled olduğunada inanmayın. Bu tarz ucuz ürünlerde qled ibaresine inanmayınız. Alibaba'dan 100-150 dolar satılan en ucuz standart led panel alıp üzerine bir katman daha koyup Qled TV diye satıyorlar. Qled olması için o koyduğu panel Quantum Dot Display panel olması gerekiyor. Samsung ve TCL kullandığı paneller gerçek Qled paneldir. Bunlar Qled falan değildir.
Fiyata göre değerlendirmek lazım panel kalite farkı tabi ki vardır ama bu fiyata google tv olmadan 50 inch samsung qled alınabiliyor. büyük odalar için 50 inch küçük maalesef

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
761
İsim
Erdem çay
bir hafta önce benzer fiyata aldım gayet memnunum. qled , 70inch, google tv, subwoofer. vestel servisi de artı bana göre. bu fiyata rakibi yok gibi şuan
Hocam hiç play store dan oyun indirip denediniz mi. Yada play station filan bağlayıp joystick tuş basım ile tv arası gecikme çok fazla mı. Şuan eski model bir Philips tv im var oyun oynamak mümkün değil tuşa bastıktan sonra bariz şekilde gecikmeli ekrana iletiyor. 60hz ise bişey beklememek lazım, 60hz play station için yeterli fakat iş öyle olmuyor malesef

DutchVanDerLinde.

80+ Bronze
Qled olduğunada inanmayın. Bu tarz ucuz ürünlerde qled ibaresine inanmayınız. Alibaba'dan 100-150 dolar satılan en ucuz standart led panel alıp üzerine bir katman daha koyup Qled TV diye satıyorlar. Qled olması için o koyduğu panel Quantum Dot Display panel olması gerekiyor. Samsung ve TCL kullandığı paneller gerçek Qled paneldir. Bunlar Qled falan değildir.
Ezbere konuşmayın kardeşim açıp içindeki panele baktın mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tv de markaya bakılmaz içindeki panele bakacaksın ve ne aradığına çok tv biliyorum vestelin samsunglara lg lere 1000 basar

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Burak
Pandemi dönemi smart tv almıştım Toshiba'nın. Denildiği gibi Vestel üretimi. Görüntü kalitesi gayet iyiydi. Asıl beni şaşırtan hoparlör kalitesiydi. Yani doygun net bir ses işitiyordum. E tabiiki aradan nerden baksan 5 sene geçti belki benim aldığım senelerde atıyorum parçanın %70 i Toshiba %30'u Vestel tarafından üretiliyorsa şimdi bu oran nerdeyse Vestel'in ürettiği parçalarla Toshiba etiketi basılmış bir ürün olabilir.

mertklnc6

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Mert Kılınç
Hocam hiç play store dan oyun indirip denediniz mi. Yada play station filan bağlayıp joystick tuş basım ile tv arası gecikme çok fazla mı. Şuan eski model bir Philips tv im var oyun oynamak mümkün değil tuşa bastıktan sonra bariz şekilde gecikmeli ekrana iletiyor. 60hz ise bişey beklememek lazım, 60hz play station için yeterli fakat iş öyle olmuyor malesef
oyun hiç denemedim açıkçası pc harici oyun oynamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

görüntü kalitesi nasıl hocam?
ben gayet memnun kaldım renkler canlı düz led tvlere göre bariz iyi. ses ve görüntü kalitesi birleşince güzel atmosfer oluyor.

Top Bottom