aras kargo diye bir araba kapına geliyor tekmeyi basıp gidiyornasıl geliyor ordan hiç sipariş vermedim
120 lira yani pek bişey beklememek gerekBen iki tane almıştım ikiside patladı arkadaki şeffaf kısmından. Biri 6 ay gitti biri 4 ay falan gitmişti bilginiz olsun.
bizim klasik duş başlığından su güçsüz şekilde geliyor. Bunu alsam eskisinden daha iyi olur herhalde?
Reis vücut deliyo bu ürün tanzikli atiyo suyu
Dus hortumu sağlamsa evet güçlü gelirbizim klasik duş başlığından su güçsüz şekilde geliyor. Bunu alsam eskisinden daha iyi olur herhalde?
Sizin ana vanadan kısarsan düzelir vücut delecek kadar atmıyorReis vücut deliyo bu ürün tanzikli atiyo suyu
Ben alirken fiyatina gore en iyisi buydu bayadir da kullaniyorum cok islevsel, boru olarak plastik gri bir boru vardi beraber satiyordu bir saticihttps://www.amazon.com.tr/dp/B0BXDQGQ4P?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1 bunu almıştım memnunum 90 liraya 2 hafta önce.
Çabuk niye bozulsun? Üretim hatalı ürün eyw ama 1 5 senedir herhangi bir sorun yaşamadık.Ben alirken fiyatina gore en iyisi buydu bayadir da kullaniyorum cok islevsel, boru olarak plastik gri bir boru vardi beraber satiyordu bir satici
kullanisli istiyorsaniz bu
estetik isterseniz konudaki iyidir ama cabuk bozulacaktir