Neler Yeni

Bu üç klavyeden hangisini tercih etmeliyim ? KLAVYE ALINDI 👍

freygasm

80+ Gold
@freygasm ustam selam, bir kaç sorum olucaktı, rainy 75 proda switchler kaç pinli oluyor ? Birde linkte attığım switch benim kasaya uyuyor mu yardımcı olur musun ?

Switch

5pin diye hatırlıyorum. 5pinde her switch uyar, 3 pin ise 5pin olan swtichlerin 2 ayağını kırıp takıyorsunuz

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed
Eğer ikisinden de feragat etmek istemiyorsanız;
Tmr klavyeler hem mekanik hem manyetik switch destekliyor. WASD gibi movement tuşlarında manyetik switch takıp geri kalan tuşlarda mekanik switchlerle hem güzel yazım hissiyatına hem de snap tape sahip olabilirsiniz. Kasa full alu,8000 mah batarya var.
Hocam merhaba ben bu siteden klavye alacağım da gümrükten geçmesi için nereye ne yazmam lazım lütfen yardımcı olur musunuz ?

Antares

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Serhat
Bak bu daha mantıklı işte hocam stok olarak hangi switch ile geliyor ayrıyeten ben mi almam gerek
Evet, vergi çıkmıyor ürünü 20-25usd giriyorlar. 4siparişimde de çıkmadı, forumdan da alanlar var aynı şekilde.
Hocam ikinize de sorayım maili nasıl atıyoruz satın aldığımız e postaya gelen maile mi cevap veriyoruz ve ne yazıyoruz sizde yazılı ise söyler misiniz rica etsem

freygasm

80+ Gold
Hocam ikinize de sorayım maili nasıl atıyoruz satın aldığımız e postaya gelen maile mi cevap veriyoruz ve ne yazıyoruz sizde yazılı ise söyler misiniz rica etsem
Şuan vergi çıkabiliyor veya ürün trye gitmeyebiliyor haberiniz olsun. Yerinize olsam iptal ederdim

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,305
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Şuan vergi çıkabiliyor veya ürün trye gitmeyebiliyor haberiniz olsun. Yerinize olsam iptal ederdim
Hocam biraz konudan farklı olcak ama bende akko piano pro var başka bir switch daha istiyorum 90li akko mirror switch alicam birazda hafif bir şey arıyorum akko dracula kadar olmayacak kadar tabii sizce iyi bir karar olur mu ?

freygasm

80+ Gold
Hocam biraz konudan farklı olcak ama bende akko piano pro var başka bir switch daha istiyorum 90li akko mirror switch alicam birazda hafif bir şey arıyorum akko dracula kadar olmayacak kadar tabii sizce iyi bir karar olur mu ?
Çok az daha hafif istiyorsanız mirror switch okey 7-8g fark var arasında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,147
Üyeler
172,986
Son üye
LusiCaper
Top Bottom