Yardım İkisinden birini seçer misiniz lütfen ?

HE bence çok gereksiz bir şey hem hissiyatı yok ediyor hemde hard fps oyuncusu değilsen arada ki farkı anlaman çok zor

Şu ikisi arasında kaldım. hangisini önerirsiniz ?

Hocam ne iş yapıyorsunuz merak ettim

HE bence çok gereksiz bir şey hem hissiyatı yok ediyor hemde hard fps oyuncusu değilsen arada ki farkı anlaman çok zor
Hocam şöyle bir kontrol ettim kendi sitesinden , Joy life olanda Roar mod ve snap tap özelliği var artı olarak. Diğer klavyede yok bu iki özellik. m1w olanın artısı ise alüminyüm olması. joy life plastik sanırım. Bilmiyorum valla çok arada kaldım. Bütçe sorunum yok yinede karar veremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ne iş yapıyorsunuz merak ettim
Şuan çalışmıyorum neden sordunuz

Hocam şöyle bir kontrol ettim kendi sitesinden , Joy life olanda Roar mod ve snap tap özelliği var artı olarak. Diğer klavyede yok bu iki özellik. m1w olanın artısı ise alüminyüm olması. joy life plastik sanırım. Bilmiyorum valla çok arada kaldım. Bütçe sorunum yok yinede karar veremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şuan çalışmıyorum neden sordunuz
klavyelerin fiyatı var biraz, merak ettim

m1 v3 daha iyi olacaktır snap tap rapid trigger klavyelerede olur zaten 6000 mah ve alu

m1 v3 daha iyi olacaktır snap tap rapid trigger klavyelerede olur zaten 6000 mah ve alu
Hocam şu roar mod özelliği sizce nasıl , farkını hissettirir mi ? Bu özellik ile 4 tuşu daha hızlı hale getirebiliyormuşuz. M1W olanda yok maalesef.

Konu günceldir , herkes fikir belirtirse çok sevinirim arkadaşlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri