- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ssd yok olduBir şey olmaz hocam usbye windows yazzdır format at dediğim gibi usbden mining virüsünün bulaşması çok düşük ihtimal.
Ssd yok olduBir şey olmaz hocam usbye windows yazzdır format at dediğim gibi usbden mining virüsünün bulaşması çok düşük ihtimal.
En baştan başlayın, bios pilini söküp 5-10 dk bekleyinSsd yok oldu
Böyle bisemi bios pili nedir bilmiyorumEn baştan başlayın, bios pilini söküp 5-10 dk bekleyin
bunun 2032 versiyonuBöyle bisemi bios pili nedir bilmiyorum
2032 üstünde yazar demibunun 2032 versiyonu
Evet düğme pil diye de geçer tüm bios ayarları sıfırlanır.Böyle bisemi bios pili nedir bilmiyorum
cr2032 yazar2032 üstünde yazar demi
Bıos sıfırlamayı bıostayken f5 basarak yapsam aynı şey olmuyomuEvet düğme pil diye de geçer tüm bios ayarları sıfırlanır.
Görmedi SSD yi cıkar tak yaptımEvet düğme pil diye de geçer tüm bios ayarları sıfırlanır.
Bıos sıfırlamayı bıostayken f5 basarak yapsam aynı şey olmuyomu
Post automatically merged:
Görmedi SSD yi cıkar tak yaptım
Bilgisayar kapalı iken yapmak ise yararmıcr2032 yazar
Ssd ye başka bı yazılım indirisem öyle yapsam olmazmızaten öyle yapman gerekiyor pcden bütün kabloları çıkar ondan sonra çıkar pili
neden ki pili çıkar bekle işteSsd ye başka bı yazılım indirisem öyle yapsam olmazmı
Su an SSD BIOS da gözükmüyor masaüstüne gecemiyorum SSD bozulmamıştır demimining dediğin virüs lojax mı moonbonce gibi virüs ise istersen format at silinmez anakarta fireware bulaşıyor