THERMALRİGHT SOĞUTUCU NASIL TAKILIR

fuurqn

80+
Reaksiyon skoru
19
Bu parçayı bir türlü takamadım nasıl yerleştirmem lazım soğutucuyu düzgün yerleştirmismiyim

Ekler

• image.jpg
    image.jpg
    2.3 MB · Hit: 40
  • image.jpg
    image.jpg
    2.5 MB · Hit: 37
  • image.jpg
    image.jpg
    2 MB · Hit: 39
hocam tırtıklı kısımı cpu fana göre uyuyordu onu oraya taktım rgb kısmını da anakartta o sokete benzer yer şurasıydı oraya taktım diğer görselde ise fan ram e çok yakındı yükselttim bu kadar bir yukseklık farkı oldu yanlış mı yaptım

Ekler

• IMG_3409.jpeg
    IMG_3409.jpeg
    2.5 MB · Hit: 19
  • IMG_3408.jpeg
    IMG_3408.jpeg
    1.6 MB · Hit: 20
hocam tırtıklı kısımı cpu fana göre uyuyordu onu oraya taktım rgb kısmını da anakartta o sokete benzer yer şurasıydı oraya taktım diğer görselde ise fan ram e çok yakındı yükselttim bu kadar bir yukseklık farkı oldu yanlış mı yaptım
Fanı kaldırabilirsin zaten biraz ramlere temas etmemesi için bir sorun olmaz

yok o farkın olması normal matx anakartlarda rame denk geliyor orası bende peerless assassin i aynı şekilde hafif kalkık kullanıyorum sıkıntı yok

doğru montaj minnak anakartlarda ön fan yukarda duruyor rgb bağlantısınıda doğru yapmış gibisin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,723
Üyeler
186,235
Son üye
kelikkartal
Geri