NOTHİNGDİRÇoğunlukla oyun oynarım, kamera ile fazla işim olmaz, öğrenciyim uzun süre kullanım için alacağım.
Yoo A35 de olsa olsa 5000mah arada pek bişey oynamaz rahat olcihaz 4500 mAh oyun sıklıkla oynuyorum sorun çıkartmazmı?
A35'in işlemcisine göre daha verimli Phone 1'in işlemcisi, oyunlarda fark eder bu durum, günlük kullanımda da keza. 4500 mAh da sorun olmaz.cihaz 4500 mAh oyun sıklıkla oynuyorum sorun çıkartmazmı?
phone 1 aldım 256 gblık aşırı fazla memnunum telefon fazla derecede akıcı ve sade kesinlikle seni tatmin edecektirÇoğunlukla oyun oynarım, kamera ile fazla işim olmaz, öğrenciyim uzun süre kullanım için alacağım.
Doğru söylüyorsun hocamda 6000mah cihazdan geçeceğim bu sebeple biraz düşünceliyim birde cihaz 120hz olunca, aslında pek düşünmemek lazım cihaz 33w hızlı dolacağı kesin 18w 6000mah cihazdan geçeceğimphone 1 aldım 256 gblık aşırı fazla memnunum telefon fazla derecede akıcı ve sade kesinlikle seni tatmin edecektir
kanka hızlı şarjı baya iyi ya çabuk dolduruyor hakikaten, 6000 likten geçince tabi fark eder de alışınca üzmez bence hocam rahat olDoğru söylüyorsun hocamda 6000mah cihazdan geçeceğim bu sebeple biraz düşünceliyim birde cihaz 120hz olunca, aslında pek düşünmemek lazım cihaz 33w hızlı dolacağı kesin 18w 6000mah cihazdan geçeceğim
Birde hangi sarj adaptörünü kullanıyorsunuz nothing'in 45w adaptörümüphone 1 aldım 256 gblık aşırı fazla memnunum telefon fazla derecede akıcı ve sade kesinlikle seni tatmin edecektir
ben önceden bir tane almıştım önceki telefonda kullanıyordum spigen adaptörü almıştım yanında kablosuyla beraber geldi ,orijinal kablosunu takıom bazen bazen de adaptörle geleni, sanki telefonun orijinali bir tık daha hızlı dolduruyordu çok çok az bir farklaBirde hangi sarj adaptörünü kullanıyorsunuz nothing'in 45w adaptörümü