A35 vs Nothing Phone 1

Darkware

80+
Reaksiyon skoru
19
Çoğunlukla oyun oynarım (ağır oyunlar değil HayDay,COC,Brawl Stars), kamera ile fazla işim olmaz, öğrenciyim uzun süre kullanım için alacağım.

Son düzenleme:
Phone 1 daha iyi olur bu tarz bir kullanıma.

A34 kullanıyorum güzel teleron a35 bir tık daha iyi en azindan samsungun sağlamlığını biliyoruz. Northing markasinin da urunlerini denemek isterdim ama ben ikisi arasinda kalsam garanti olsun diye a35 alirdim, performansinda büyük fark yoksa

kendi gorusum tabii ki bu

A35 daha uzun ömürlü

phone 1 aldım 256 gblık aşırı fazla memnunum telefon fazla derecede akıcı ve sade kesinlikle seni tatmin edecektir
Doğru söylüyorsun hocamda 6000mah cihazdan geçeceğim bu sebeple biraz düşünceliyim birde cihaz 120hz olunca, aslında pek düşünmemek lazım cihaz 33w hızlı dolacağı kesin 18w 6000mah cihazdan geçeceğim

Doğru söylüyorsun hocamda 6000mah cihazdan geçeceğim bu sebeple biraz düşünceliyim birde cihaz 120hz olunca, aslında pek düşünmemek lazım cihaz 33w hızlı dolacağı kesin 18w 6000mah cihazdan geçeceğim
kanka hızlı şarjı baya iyi ya çabuk dolduruyor hakikaten, 6000 likten geçince tabi fark eder de alışınca üzmez bence hocam rahat ol

Birde hangi sarj adaptörünü kullanıyorsunuz nothing'in 45w adaptörümü
ben önceden bir tane almıştım önceki telefonda kullanıyordum spigen adaptörü almıştım yanında kablosuyla beraber geldi ,orijinal kablosunu takıom bazen bazen de adaptörle geleni, sanki telefonun orijinali bir tık daha hızlı dolduruyordu çok çok az bir farkla

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,715
Üyeler
186,232
Son üye
hakan.yagar1
Geri