Neler Yeni

5000'TL'ye kadar Mikrofon önerisi

Wanhedaa

80+
Reaksiyon skoru
17
Eğer bu mikrofon fiyat bandında bu mikrofonlarla aynı ses verecek bir kulaklık öneriniz varsa alabilirim.
Fifine AM8.
Fifine A8.
Fifine A9.
HyperX QuadCast 2
Maono PD200X
NZXT Capsule
JBL Quantum Stream Gaming
5000 tl olmak zorunda değil bütçe brüt 4000-4500 TL'dir.
Hocam sizin de öneriniz var mı?
@Edmond_Dantes
@Lloydˢᵗᵉʳ

Son düzenleme:
Farklı kutup desenleri kullanılacaksa JBL Quantum Stream Studio önerilebilir ancak dış sesli ortamlarda gürültü engelleyici kullanmak gerekir. Dış sesleri almasın isteniyorsa da, eğer beklenebiliyorsa, önümüzdeki ay Sescibaba'da stokları yenilenecek olan Maono PD400X'i öneririm.

Boom arm olarak;
ya da
tercih edilebilir.

Farklı kutup desenleri kullanılacaksa JBL Quantum Stream Studio önerilebilir ancak dış sesli ortamlarda gürültü engelleyici kullanmak gerekir. Dış sesleri almasın isteniyorsa da, eğer beklenebiliyorsa, önümüzdeki ay Sescibaba'da stokları yenilenecek olan Maono PD400X'i öneririm.

Boom arm olarak;
ya da
tercih edilebilir.
Hocam Diğer mikrofonları neden elediniz? Bende Nb39 Lastvoice stand var uyumlu olur mu? Peki bütçeyi 7000 TL yaparsak şu nasıl? HyperX Quadcast s 2 kötü mü? veya Quadcast 2 Jbl mikrofonu hangi siteden satın alabilirim n11’de biraz pahalı. https://www.amazon.com.tr/Audio-Tec...id=A1UNQM1SR2CHM#averageCustomerReviewsAnchor

Son düzenleme:
Hocam Diğer mikrofonları neden elediniz? Bende Nb39 Lastvoice stand var uyumlu olur mu? Peki bütçeyi 7000 TL yaparsak şu nasıl? HyperX Quadcast s 2 kötü mü? veya Quadcast 2 Jbl mikrofonu hangi siteden satın alabilirim n11’de biraz pahalı. https://www.amazon.com.tr/Audio-Tec...id=A1UNQM1SR2CHM#averageCustomerReviewsAnchor
Listedeki diğer mikrofonların ya fiyatı ederinden fazla veya daha ucuza daha iyisi alınabiliyor.
Sescibaba'ya stokları geldiği takdirde PD200X alınabilir fiyatta olacaktır. Önerdiğim Studio'lu olan JBL, düz Quantum Stream'den daha iyi.

NB39 stand yanında dönüştürücüyle geliyor bildiğim kadarıyla, bahsi geçen mikrofonların hemen hepsiyle uyumludur.
Quadcast 2 S gayet güzel mikrofon fakat fiyatı biraz fazla bana kalırsa.

JBL Quantum Stream Studio'nun en ucuz fiyatı Akakçe'de listelemeden kalkmış. Bırakayım buraya:

Paylaştığınız mikrofon XLR arabirime sahip, mikser/ses kartı gerektirir.

7K civarı bütçede, eğer bilgisayar başında kullanılacağını varsayarsak, önereceğim dinamik mikrofon; (stoklar geldiğinde) Maono PD400X, yanında da ses kartı olarak Esi Neva Uno ya da Godox AIC2 olur. Yine bu ses kartlarıyla kombinlenebilecek, bu bütçede Beyerdynamic M 70 Pro X ve Fifine Tank1 gibi modeller de mevcut fakat PD400X daha iyidir.
Eğer USB olsun istenirse de Presonus Revelator Dynamic de bakılabilir. Kendi yazılımından profesyonel düzeyde bir sürü özelleştirme, efekt, filtre vesaire eklenebiliyor. Ancak bu bütçede avantajlarından dolayı XLR setup tercih etmek daha iyi olur.

Kullanım amacını belirtirseniz ona göre kondenser mikrofon da önerebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,916
Üyeler
173,097
Son üye
jexasss
Geri