Hocam Diğer mikrofonları neden elediniz? Bende Nb39 Lastvoice stand var uyumlu olur mu? Peki bütçeyi 7000 TL yaparsak şu nasıl? HyperX Quadcast s 2 kötü mü? veya Quadcast 2 Jbl mikrofonu hangi siteden satın alabilirim n11’de biraz pahalı.
https://www.amazon.com.tr/Audio-Tec...id=A1UNQM1SR2CHM#averageCustomerReviewsAnchor
Listedeki diğer mikrofonların ya fiyatı ederinden fazla veya daha ucuza daha iyisi alınabiliyor.
Sescibaba'ya stokları geldiği takdirde
PD200X alınabilir fiyatta olacaktır. Önerdiğim
Studio'lu olan JBL, düz Quantum Stream'den daha iyi.
NB39 stand yanında dönüştürücüyle geliyor bildiğim kadarıyla, bahsi geçen mikrofonların hemen hepsiyle uyumludur.
Quadcast 2 S gayet güzel mikrofon fakat fiyatı biraz fazla bana kalırsa.
JBL Quantum Stream Studio'nun en ucuz fiyatı Akakçe'de listelemeden kalkmış. Bırakayım buraya:
JBL Quantum Stream Studio Kablolu Oyuncu Mikrofonu Mikrofon Quantum Stream Studio Oyuncu Mikrofonu ÖzellikleriJBL QUANTUM STREAM STUDİO Ses Hayatta Kalmaktır, Sesinizi Duyurun İster oyunlarınızı oyun yayıncısı ister büyüyen bir dinleyici kitlesine sa
www.overgameweb.com
Paylaştığınız mikrofon XLR arabirime sahip, mikser/ses kartı gerektirir.
7K civarı bütçede, eğer bilgisayar başında kullanılacağını varsayarsak, önereceğim dinamik mikrofon; (stoklar geldiğinde) Maono PD400X, yanında da ses kartı olarak
Esi Neva Uno ya da
Godox AIC2 olur. Yine bu ses kartlarıyla kombinlenebilecek, bu bütçede
Beyerdynamic M 70 Pro X ve
Fifine Tank1 gibi modeller de mevcut fakat PD400X daha iyidir.
Eğer USB olsun istenirse de
Presonus Revelator Dynamic de bakılabilir. Kendi yazılımından profesyonel düzeyde bir sürü özelleştirme, efekt, filtre vesaire eklenebiliyor. Ancak bu bütçede avantajlarından dolayı XLR setup tercih etmek daha iyi olur.
Kullanım amacını belirtirseniz ona göre kondenser mikrofon da önerebilirim.