Neler Yeni

Yardım gerekiyordu saolun

Hiç bir şey olmaz merak etme Tüketici Hakem Heyeti bu konularda her zaman müşterinin yanında markaların şikayetvara göre kendine çekidüzen verip sorunları çözmesinin sebebi de biraz bu daha büyük sorunlara yol açmaması adına paranı çek bak keyfine

Knk yazdıklarımı marka karalama olarak değerlendirdiler şikayetimi. Ben şikayette sürekli taleplerimi kapatıp sorumsuzca davrandıklarını yazmıştım
Anladım zaten onlar senin yaşını vs bildiğinden dolayı gözünü korkutmak için marka karalamadan bahsetmişlerdir öyle marka karalama bu şikayetlerle olacak bir şey değil :D millet şikayetvarda içinden geçiyor markaların sen paranı çek gerisini düşünme

Anladım zaten onlar senin yaşını vs bildiğinden dolayı gözünü korkutmak için marka karalamadan bahsetmişlerdir öyle marka karalama bu şikayetlerle olacak bir şey değil :D millet şikayetvarda içinden geçiyor markaların sen paranı çek gerisini düşünme
Çok saol knk yardım ettiğin için

Valla bir şey olmaz muhtemelen ama buradan birinin canını gamesatis yaktı 35K parası gitti hesap gitti alıcıdan sorumluluk sizde diyip

Merhaba ben hesap.com.tr de satıcıydım
Ben 800 lira çekim talebi oluşturmuştum 24 saat içinde yapmadılar bende müşteri hizmetlerine başvurdum onlarsa 24 saatte olacağını ve bir daha aynı şekilde yazarsam hesabımın askıya alınacağını yazdılar bense sitedeki destek sisteminde başvurdum ve canlı desteğin beni hesabımı askıya almakla tehtid ettiğini yazdım onlarsa 24 saatte para çekme işlemenin gerçekleşeceğini yazdılar ve görüşmeyi kapattılar bir daha canlı desteğin böyle yaptığını yazdığımda yine görüşmeyi kapattılar bende şikayet vara yazdım ve sitedeki müşteri hizmetlerinin yazdığı şeyi kanıt olarak ekledim sonrasında hesabım askıya alındı ve hesabında 4200 tl blokajı hesap bakiyesi bulunmaktaydı watsaptan bana marka karalamadan hukuki süreç başlatacaklarını kazandığım paranın yüzde 2000 inini alacaklarını yazdılar Sonrasında şikayetimi geri aldım ve hesabımı geri açılıp açılmıyacağını sordum açılmayacak dendi bende olayları yapay zekaya sordum o da bir e mail yazabileceğimi söyledi e maili attım, hemen watsapptan dönüş yapıp bununda dosyaya ekleneceğini söylediler ama attığım e mailin yapay zeka olduğunu söyledikten sonra hesabımı açtılar ancak kimseye mesaj atamıyorum sadece paramı çekebilirim bana dava açabilirlermi şikayet vara küfür veya argo olmadan düzgünce yaşadıklarımı yazmıştım bilen varsa yardım edebilirmi?
r10 forumuna kayıt olup orada şikayetinizi yazın sahibi o foruma üye ve şikayetiniz haklı bulunursa mağduriyet giderilene kadar banlanıyor r10 dan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben tam okumadım sorununuzu kim haklı bilmiyorum sen yaz yinede

Ao m11

Knk sorun satış değil site paramı belirtilen sürede teslim edilmedi bende müşteri hizmetlerine yazdım müşteri hizmetleri ise beni bir daha bu konuda yazarsam hesabımın kapatılacağı hakkında tehtid etti bende bunu şikayet vara yazınca watsapp tan marka karalama davası açılacağını söylendi devamı da üstte anlattım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk olay kısaca şu param belirtilen sürede hesaba geçmeyince saygılı bir şekilde müşteri hizmetlerine yazdım onlarda bir daha bu konuyu yazarsam başlayacaklarını söylediler bende şikayet vara yazdım bu şeylerdense watsapptan dava açmakla tehtid ettiler biraz bekleyeyim şikayet var a yazdığım şeyde müşteri hizmetlerinin beni hesabımı kapatmakla tehtid etmesiydi marka karalamadan dava açarlardı bilmiyorum biraz zaman geçsin dediğini yapıcam
Zaman gecmesin hemen yap tavsiyem

Geri