Modemi taşıyamıyorum çünkü kabloyu duvarın içine döşediler

Leilike JR

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
881
dostlar ömrümde max 6-7Mbit/S hız gördüm nerdeyse her zaman 1Mbit/s'ın altında aylık 350TL para veriyorum v*dafone kullanıyorum malesef adamlar ilk geldiği vakit ethernet girişine kabloyu takmak yerine o prizin içine döşediler modemin yanına laptobu taşıyınca istediğim değerleri alıyorum fakat annem sokmuyor beni salona bu modemin kablosunu prizin içinden nasıl kurtarabilirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kast ettiğim şey şu;

1746041896184.jpeg

dostlar ömrümde max 6-7Mbit/S hız gördüm nerdeyse her zaman 1Mbit/s'ın altında aylık 350TL para veriyorum v*dafone kullanıyorum malesef adamlar ilk geldiği vakit ethernet girişine kabloyu takmak yerine o prizin içine döşediler modemin yanına laptobu taşıyınca istediğim değerleri alıyorum fakat annem sokmuyor beni salona bu modemin kablosunu prizin içinden nasıl kurtarabilirim

Kast ettiğim şey şu;

Alıntıyı görüntüle
komple çerçeveyi sökmen lazım

Kast ettiğim şey şu;

Alıntıyı görüntüle
ucu şu şekil mi modeme girenin
1746042048869.jpeg

bu ise
1746042115534.jpeg

bu adaptorden alip duvardan gelen kabloyu bunun tekli yerine baglayip diger taraftanda aynı kablonun 15-20 metreligini alip takarsaniz uzatmiş oluyorsunuz o kabloyu

Kardeşim odana modemi götürmek içinde kablo çekmen lazım o nasıl olacak :)

Modem nedir? Normalde eğer oda çok uzak değilse wifi ile yakın hız alman gerek...

Geri