Kievdanimarks
80+
- Reaksiyon skoru
- 30
- Konu Sahibi Konu Sahibi
uzumsal ses kapalı diğerlerine nazaran daha iyi ses alıyorum hiç uzumsal ses kullanmadım bu zamana dek
Konudan farklı olarak bir şey sormak istiyorum müsaadenizle. H2002p kullanmış biri olarak nasıldır? Artısı eksisi olarak? Ergonomi ve rahatlık olarak eleştiriliyor genelde. Benim kafa yapıp normalden biraz büyük. 3, 4 saatlik kullanımda rahatsız eder mi? Ses kalitesi övülen bir ürün fiyatına göre. Almayı düşünüyorum. Kullanan biri olarak yorumunuzu merak ediyorum.Geçen günlerde eski kulaklığımın kablosu çok sarmaşık olduğu problem yaşattığı için yeni kulaklık almak istedim biraz araştırdım kablosuz olarak cloud 3 önerilmişti satın aldım dün ulaştı bana lakin kullandığımda eski kulaklığımdaki kadar bi ses performansı alamadım (eski kulaklığım havit gamenote h2002p) biraz araştırdım bazı şeyleri falan açtım driverleri kurdum ama sonuç halen aynı mesela cs oynarken o hissiyatı alabiliyorum seste kalitesizlik var dipten geliyor gibi çok da anlayamadım acaba ben mi bir ayarı atladım yardımcı olur musunuz 7.1 de yoktu bunda sanırım iade mi etsem
gönlüm bunda kalmıştı![]()
SteelSeries Arctis 7 Plus Beyaz Multi-platform Wireless Kablosuz 7.1 Usb-c Gaming Oyuncu Kulaklık - Fiyatı, Yorumları
SteelSeries Arctis 7 Plus Beyaz Multi-platform Wireless Kablosuz 7.1 Usb-c Gaming Oyuncu Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Yaklaşık 1 ila 1.5 yıl boyunca kullandım ve alınabilecek en iyi fiyat/performans ürünü diyebilirim. Ses kalitesi gerçekten çok iyi, ben genellikle ses seviyesini %15-20'lerde kullanıyordum. Cloud 3'e geçmeme rağmen hala ondan aldığım kaliteyi neredeyse bulamadım.Konudan farklı olarak bir şey sormak istiyorum müsaadenizle. H2002p kullanmış biri olarak nasıldır? Artısı eksisi olarak? Ergonomi ve rahatlık olarak eleştiriliyor genelde. Benim kafa yapıp normalden biraz büyük. 3, 4 saatlik kullanımda rahatsız eder mi? Ses kalitesi övülen bir ürün fiyatına göre. Almayı düşünüyorum. Kullanan biri olarak yorumunuzu merak ediyorum.
anladım kral bende değiştiğim ilk hafta biraz zor alışmıştım şu an akıyor kulaklık alışması en zor ekipman bence sana hak veriyorum umarım kendine en uygun ayarı bulur diyeyim 7 1 de kulaklığın ses kartı olmadığı için o yüzden sanal olarak programla kullanılıyor galiba o da tatmin etmiyor benide etmemişti tamam eyvallah sesleri daha iyi ayırt ettiriyor fakat ses kalitesini yerlere çekiyoruzumsal ses gibi geldi hocam cs de denedim farklı geliyor normal bi kablolu kulaklık kalitesi gibi değil
alışacağız bakalım gönlümüz bi steelserieste kaldı belki de bahaneanladım kral bende değiştiğim ilk hafta biraz zor alışmıştım şu an akıyor kulaklık alışması en zor ekipman bence sana hak veriyorum umarım kendine en uygun ayarı bulur diyeyim 7 1 de kulaklığın ses kartı olmadığı için o yüzden sanal olarak programla kullanılıyor galiba o da tatmin etmiyor benide etmemişti tamam eyvallah sesleri daha iyi ayırt ettiriyor fakat ses kalitesini yerlere çekiyor
rica ederim hocam bende sizin gibiydim merak etmeyinalışacağız bakalım gönlümüz bi steelserieste kaldı belki de bahanebi süre ayar yapacağımı sanmıyorum şimdi base kullanıyorum şarkı videolarda normal ama oyuna girince cs falan direkt ses bi farklılaşıyor neyse bakalım teşekkür ediyorum sizlere de
yok hocam hiç o verimi almadım bende sizin gibi düşüncedeyim sadece şu kablodan kurtuldum diye iade etmek istemiyorum yoksa ses kalitesi eskisi daha iyi gibiydirica ederim hocam bende sizin gibiydim merak etmeyinalışıyor insan
ama kulaklıkta kesinlikle 5k fiyatlık bir ses kalitesi yok yani belki vardır ama beni tatmin etmedi açıkçası dolby ile kurtardım
aynen hocam kablosuzlarda ses kartı olmuyor ondan sanırım o kabloda maşallahyok hocam hiç o verimi almadım bende sizin gibi düşüncedeyim sadece şu kablodan kurtuldum diye iade etmek istemiyorum yoksa ses kalitesi eskisi daha iyi gibiydi
sizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşıyorum sesler dipten geliyor hissi özellikle apex legends'ta. Delta Force da baktım ama orada eski kulaklıktan hiçbir farkı yok yani. yok mermiyi hissedersin yok rüzgarı hissedersin olmadı ayak seslerini bile duymuyom açıkçası. Sorunu düzeltebildiniz mi ? ben dolby atmos ayarlarını da yaptımyok hocam hiç o verimi almadım bende sizin gibi düşüncedeyim sadece şu kablodan kurtuldum diye iade etmek istemiyorum yoksa ses kalitesi eskisi daha iyi gibiydi
Hayır düzeltemedim sadece zamanla alıştım ama sorun aynısizin yaşadığınız sorunun aynısını yaşıyorum sesler dipten geliyor hissi özellikle apex legends'ta. Delta Force da baktım ama orada eski kulaklıktan hiçbir farkı yok yani. yok mermiyi hissedersin yok rüzgarı hissedersin olmadı ayak seslerini bile duymuyom açıkçası. Sorunu düzeltebildiniz mi ? ben dolby atmos ayarlarını da yaptım