Lenovo R27QE 27" 2K 180Hz 0.5MS Visa ile 6999₺

gözükmüyor

1746631019426.webp

Aldım köşe de duruyor öyle. Güzel monitör bu arada

Bu monitör müydü 2k'da forumda karşılaştırmalarda önerilen? Bir tavsiye incelemesi vardı paylaşılan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şununla karşılaştırmada hangisi daha iyi fiyatına göre?

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
ben kullanıyorum forumda arkadaşlar ile beraber aldık 4 5 ay oldu çok memnunum

C4, Çöp Gibi Bilgi İçermeyen Tabirler
çöp monitör.kronik sorunlu

çöp monitör.kronik sorunlu
dsjfksajdkgjkdsjgkds

Bu monitör müydü 2k'da forumda karşılaştırmalarda önerilen? Bir tavsiye incelemesi vardı paylaşılan.

7k ya falan denk getirirsen rakibi yok

forumu incelerseniz görürsünüz.ölü piksel tarla gibi,ışık sızması güneş gibi,kimisinde altta çizgiler gökkuşağı gibi,kimisinde monitörün yan kısmı aralanmış malzeme kalitesiz,kimisinde yanlarda 2 kya alınca boşluklar oluşmuş..yani sorunlar say say bitmiyor.biraz fazla para verin kalitelisini alın derim ben.

forumu incelerseniz görürsünüz.ölü piksel tarla gibi,ışık sızması güneş gibi,kimisinde altta çizgiler gökkuşağı gibi,kimisinde monitörün yan kısmı aralanmış malzeme kalitesiz,kimisinde yanlarda 2 kya alınca boşluklar oluşmuş..yani sorunlar say say bitmiyor.biraz fazla para verin kalitelisini alın derim ben.
satın aldınız mı ürünü yoksa gördüklerini mi aktarıyorsunuz anlamadım

satın aldınız mı ürünü yoksa gördüklerini mi aktarıyorsunuz anlamadım
daha doğrusu sağdan soldan duyduklarını mı aktarıyorsunuz

Philips lafı bile edilmeyecek bir iki şeyde ufacık öndeydi yanlış hatırlamıyorsam, 2k fiyat farklık bir farkları yok. Sadece lenovoda kalite kontrol aşaması biraz sıkıntılıydı ilk zamanlar, şu aralar pek görmüyorum ölü pikselli geldi diyeni falan. Benim abim birkaç ay önce aldı mesela sorunsuz onunki.

Philips lafı bile edilmeyecek bir iki şeyde ufacık öndeydi yanlış hatırlamıyorsam, 2k fiyat farklık bir farkları yok. Sadece lenovoda kalite kontrol aşaması biraz sıkıntılıydı ilk zamanlar, şu aralar pek görmüyorum ölü pikselli geldi diyeni falan. Benim abim birkaç ay önce aldı mesela sorunsuz onunki.
Sağolun hocam bilgilendirme için. Arkadaş bakıyordu da ona önerecektim ikisinden birini.

Geri