harbicindirim
80+
- Reaksiyon skoru
- 27
Visa kart ile ödeme ekranında bakman lazım
dsjfksajdkgjkdsjgkdsçöp monitör.kronik sorunlu
7k ya falan denk getirirsen rakibi yokBu monitör müydü 2k'da forumda karşılaştırmalarda önerilen? Bir tavsiye incelemesi vardı paylaşılan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şununla karşılaştırmada hangisi daha iyi fiyatına göre?
![]()
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M2N5500 ITOPYA'dawww.itopya.com
satın aldınız mı ürünü yoksa gördüklerini mi aktarıyorsunuz anlamadımforumu incelerseniz görürsünüz.ölü piksel tarla gibi,ışık sızması güneş gibi,kimisinde altta çizgiler gökkuşağı gibi,kimisinde monitörün yan kısmı aralanmış malzeme kalitesiz,kimisinde yanlarda 2 kya alınca boşluklar oluşmuş..yani sorunlar say say bitmiyor.biraz fazla para verin kalitelisini alın derim ben.
daha doğrusu sağdan soldan duyduklarını mı aktarıyorsunuzsatın aldınız mı ürünü yoksa gördüklerini mi aktarıyorsunuz anlamadım
Philips lafı bile edilmeyecek bir iki şeyde ufacık öndeydi yanlış hatırlamıyorsam, 2k fiyat farklık bir farkları yok. Sadece lenovoda kalite kontrol aşaması biraz sıkıntılıydı ilk zamanlar, şu aralar pek görmüyorum ölü pikselli geldi diyeni falan. Benim abim birkaç ay önce aldı mesela sorunsuz onunki.Bu monitör müydü 2k'da forumda karşılaştırmalarda önerilen? Bir tavsiye incelemesi vardı paylaşılan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şununla karşılaştırmada hangisi daha iyi fiyatına göre?
![]()
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
Philips Evnia 27M2N5500 27" 180Hz 0.5ms HDMI DP USB 3.2 Adaptive Sync Pivot HDR400 QHD IPS Gaming Monitör En iyi fiyat seçenekleri ile 27M2N5500 ITOPYA'dawww.itopya.com
Sağolun hocam bilgilendirme için. Arkadaş bakıyordu da ona önerecektim ikisinden birini.Philips lafı bile edilmeyecek bir iki şeyde ufacık öndeydi yanlış hatırlamıyorsam, 2k fiyat farklık bir farkları yok. Sadece lenovoda kalite kontrol aşaması biraz sıkıntılıydı ilk zamanlar, şu aralar pek görmüyorum ölü pikselli geldi diyeni falan. Benim abim birkaç ay önce aldı mesela sorunsuz onunki.
Tavsiyem lenovo, herhangi bir sorunda hb zaten yardımcı oluyor hocam iade/değişim vs. Umarım olmaz zaten.Sağolun hocam bilgilendirme için. Arkadaş bakıyordu da ona önerecektim ikisinden birini.