Elektrikli diş fırcaları gercekten işe yarıyormu?

Reaksiyon skoru
56
merhaba elektrikli diş fırcaları normal fırca ile yapmakla arasında fark oluyormu?

bence fark olmuyor ve bence normal fırça daha iyi

Bana sorarsan da normal fırça daha iyi, daha önce bi' süre kullanmayı denedim ve hiç memnun kalmadım.

Boş bir alet. Reklamlarda yok "normal fırçanın temizleyemediği plak temizler" Yok "daha derin temizlik" hepsi yalan

Hiç kullanmadım ama kullanan arkadaşım bana zahmetsiz ve pratik olduğunu söylüyordu. Ben yine de Manuele devam ediyorum 😉

Elektrikli olanı kullanıyorum oral-b vitaly pro modelini ve bence pratik ve kolay. Benim gibi üşengeç adamlar için iyi cihaz. İş mesaisi bazen uzun sürüyor eve gece vakti geliyorum ve yorgunluktan cidden elimi yüzümü yıkayıp yatasım geliyor en azından bu cihazla tek gözüm kapalı dişimi fırçalıyıp uyuyorum. Lakin bekar evimde ki arkadaşım diş hekimi ve kendisi bu cihazları önermiyor. Diş etine uygulanan baskı diş eti çekilmesine sebep olabiliyormuş. En mantıklı ve sağlıklı olanın manuel olduğunu baskıyı senin kotrolünde olamsı gerektiğini söyledi. Seçim senin.

Hem daha kolay hem daha sağlıklı oluyor. Normalde diş fırçalarken plaklara zarar gelmemesi için daire şeklinde fırçalamak lazım ama normal fırçada o şekil fırçalamak zaman alıyor fakat makine daha pratik 1 dakikada bitiyor.

Tükürük bezlerinden kaynaklı diş taşlarını engelleyebiliyorsa parasını hak eder.

Sağlıklı ve sapasağlam birisiyseniz gerek yok, Hasta olan kişilerde çok yararlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,571
Üyeler
174,396
Son üye
AyhanK4U
Geri