Sachi Ryouichi
80+
- Reaksiyon skoru
- 176
Kapatılamayan Ray Tracing kullanılacağını düşünüyorum. O yüzden minimum RX 7800 XT ve 4060 Ti tarzında bir ekran kartı isteyecektir.
rdr 2 yi 1080p oynatmamasının sebebi rdr 2 ye yeni nesil güncellemesi gelmedi oyun xbox one sürümü olarak çalısıyor xbox series s deRdryi bile 1080p oynatamıyor
Çok fena bir abartı var insanlarda benim tahminim 8 gb vramlı kartlar bu oyunu zor oynatır çöke çöke oynar onun dışında 1080p ultra high için frame genle birlikte 4060 ti 16 gb lazım olur o da sınırda belki yetmez bile onun dışında 2k high için 7800xt yeterli olur bence 4070 super 5070 gibi kartlar frame gen teknolojisi ile 2k ultra high oynatır fena abartıyorsunuz optime çok iyi olcak zatenTrailer 2 yayınlanmadan önce ultrada 60 fps oynamayı umuyordum çünkü xbox series S gibi bir faciaya bile çıkacağını söylüyorlardı Fakat RTX4060 sistemim ile orta grafiklerde native 60 fps bile hayal gibi gözükmeye başladı sizce hangi ekran kartında ne kadar fps verir RTX 4060 için en büyük sıkıntı 8 GB VRAM olacak gibime geliyor fakat ray tracing odaklı olacağı için amd ekran kartlarına göre daha fazla fps alması daha olası
nvidia kartlarının VRAM ne kadar düşükte olsa Beklentim şu yönde
PS5 1080P Orta 30 FPS PS5 PRO 1080P Ultra 30 FPS XBOX SERİES S 1080P En Düşük 30 fps RTX4060 PC Orta 60 FPS
Alıntıyı görüntüle
5000 serisi yetmez 6000 serisini getirin belki oynatır2027-2028 civarında çıkacak bir oyun olduğu için minimum RTX 5060 Ti, önerilen RTX 5080 gibi bir sistem gereksinimi bekliyorum.
7800xt 4070 super gibi kartlar için en kötünün kötüsü ihtimalrx7800xt - 7600 - 32gb ram
RT olduğu için direkt saf performansta 30-40 alırım afmf2.1 + fsr3 kalite modu ile 80-90 alsam kafi.
Steam da en çok kullanılan ekran kartlarına baktığımız zaman bile anlıyoruz ztn bunu koskoca rockstar 5000 serisi oynasın diye oyun mu yapar?Valla herkes inanılmaz yüksekten açıyor bu sistem özellikleri meselesini fakat ben şahsen Rockstar Games'in maksimum insan oynayabilsin diye ellerinden geleni yapacaklarını düşünüyorum , Dünyanın en çok beklenilen oyunu GTA 6 ve deli gibi paralar ve satışlar gelecek bir oyun hele ön satış açılsın zaten oradan belli olur dolayısıyla daha çok satılması için optimizasyonu maksimum seviyede tutacaklarını düşünüyorum o yüzden orta-üst bir sistem açar diye düşünüyorum.
Yani tabii ki 1050ti açacak demiyorum ama tahminimce 3000 serisinden bile oynatacak bir optimizasyon yaparlar diye düşünüyorum çok da yeniden başlamazlar çünkü dediğiniz gibi bazılar 5000 serisi aşağısı kurtarmaz diyor mesela saçmalık.Steam da en çok kullanılan ekran kartlarına baktığımız zaman bile anlıyoruz ztn bunu koskoca rockstar 5000 serisi oynasın diye oyun mu yapar?
3000 serisinde rahat oynamak için minimum 3070 ti lazım olur ama o da vramdan patlayacak tabi bunlar hep tahmin rockstar optimeyi kötü yaparsa sıkıntı büyük olurYani tabii ki 1050ti açacak demiyorum ama tahminimce 3000 serisinden bile oynatacak bir optimizasyon yaparlar diye düşünüyorum çok da yeniden başlamazlar çünkü dediğiniz gibi bazılar 5000 serisi aşağısı kurtarmaz diyor mesela saçmalık.
Gerçi bir de çıktınsın 1-2 yıl sonra PC'ye geleceğini düşünürsek aslında 3000 serisi değil 4000 serisi üstü de yapabilirler o da bir ihtimal.
Hey Allahım ya nerden duyduysanız vram yetmeyince sorun olduğunu anlamıyorum 1080p için 16gb vram mi isteyecek? bilip bilmeden konuşmasın herkes ya!3000 serisinde rahat oynamak için minimum 3070 ti lazım olur ama o da vramdan patlayacak tabi bunlar hep tahmin rockstar optimeyi kötü yaparsa sıkıntı büyük olur