volkanavci
80+
- Reaksiyon skoru
- 100
Teşekkür ederim daha iyisi senin olsun inşallah.8GB günümüz oyunlarda yetersiz kalabiliyor.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun hocamda bu fiyata 7800xt var ama yinede hayırlı olsunEvet biraz garip olabilir ama 4060 ti forza da vram azizliğine uğruyordu. Ac miragede vramdan sorun yasiyodu. Satıp 5060 ti aldım tabi sizin önerilerinizi de dikkate alarak. Artık 8 gblik kartlardan uzak duruyorum.
hayırlı olsun 8gb vramdan 16 ya çağ atlamışsınEvet biraz garip olabilir ama 4060 ti forza da vram azizliğine uğruyordu. Ac miragede vramdan sorun yasiyodu. Satıp 5060 ti aldım tabi sizin önerilerinizi de dikkate alarak. Artık 8 gblik kartlardan uzak duruyorum.
Hepinize teşekkür ederim. Evet arkadaşım da ısrarla 9060 bekle falan dedi ama alıştım bir kere.Hayırlı olsun hocamda bu fiyata 7800xt var ama yinede hayırlı olsun
Bu saatten sonra 8 VRAM li alınmaz . Şimdiden hayırlı olsun hocam güzel kart .Evet biraz garip olabilir ama 4060 ti forza da vram azizliğine uğruyordu. Ac miragede vramdan sorun yasiyodu. Satıp 5060 ti aldım tabi sizin önerilerinizi de dikkate alarak. Artık 8 gblik kartlardan uzak duruyorum.