GTA6 Trailer 2 Sonrası PC de FPS Beklentiniz

Kral şuan 3060 zaten hafifteb gitmeye başladı nasıl oynatcak
vala hangi oyunda nekadar kasar bilmiyorum ama rockstar bütün kitleye üretiyo ve 2 miryar dolar bütçe ayırmış sadece 4000 seri çalıştırsaydı tamame zalar ederler bidefa seri s e çıkartcaklar seri s 1650 gücünde diceksiniz konsola optimize olcak diye ama 3060 gtx 1650 nin +133% dağa iyi yani emin ol oynarsın 1000 seri bide belki 2060 oynatmaz onun üstü 2000 seri 30 fps diyerleri rağat oynatır bunları sadece ben söylemiyorum zaten elimdeki kartı falan savunmuyorum 5070 kulanıyorum 3060 çalıştırmasada benim için bişi değişmez zaten şuan steamda en çok kulanılan ekran kartı 3060 yani optimize olarak bunu örnek alıcaktırlar en kötü 3060 rağatça oynatcana eminim aşasına garanti veremem

2060 ve 5600xt kullananlar napsın hocam 6 gb vram 😆😆
Valla RTX2060 Masaüstüm var onunla vedalaştık artık oyun konusunda 8 VRAM bile yetmiyor the last of us da falan hele yapay zeka modeli çalıştırayım diyorum vram yetmediği için tüm yük ram e biniyor ve model çıktıları dakikalar sürüyor nvidia şu vram cimriliğini bırakmamasının tek sebebi yapay zeka

konuya tek diyeceğim yapımcı s!lak mı milyonlarca kullanıcıyı grafik ayarları için kaybetsin en az 30xx serisine kadar oynatır

konuya tek diyeceğim yapımcı s!lak mı milyonlarca kullanıcıyı grafik ayarları için kaybetsin en az 30xx serisine kadar oynatır
Öyle zaten Rockstar genelde kullanıcı sayısına önem gösteriyor.

3050 Mobili çıkarabiliriz 4 GB VRAM ile GTX1650 den bile daha kötü lanet olsun o kartı üretenlere

Ray tracing performansı kötüde olsa 4060 ile gta 6 çok zor olacak çok crash yiyebilirsin vramı yetmeyecek sakın öyle bi hata yapmayın çok pişman olursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ps 5 deki görüntülerin çözünürlülüğü ve grafik ayarları belli orta ayarlarda niye oynanmasın bu oyun lowda bile grafikler şahane gözükecek ztn dandik ue5 motoruyla yapılmıyor oyunlar.. fsr dir frame gen dir olmadan şuanki sistemler Zorlanır baya ama oynanmaz diye bir kaide yok
https://www.gaming.gen.tr/urun/6656...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/
hocam hangisi daha iyidir

https://www.gaming.gen.tr/urun/6656...-8gb-16gb-ram-512gb-m-2-ssd-sistem-tavsiyesi/

Saf güç olarak 7700XT çok daha iyi RTX4060 Tİ ile rakip fakat tavsiyem RTX5060 I beklemeniz 5060 Tİ sistemler şuanda 35k RTX5060 sistemler geldiği zaman 30k altına çok rahat bulabileceksiniz büyük ihtimalle

Saf güç olarak 7700XT çok daha iyi RTX4060 Tİ ile rakip fakat tavsiyem RTX5060 I beklemeniz 5060 Tİ sistemler şuanda 35k RTX5060 sistemler geldiği zaman 30k altına çok rahat bulabileceksiniz büyük ihtimalle

Rtx 5060 8 gb vram ile gelecek diye biliyorum yani koca bir çöp

Ddr4 sistemde bu devirde pek öneresim gelmiyor açıkcası onun dışında biraz daha bütce arttırıp 5060 ti 16 gb veya 7800xt gibi kartları öneririm

sonunda derdimi anlayan birileri ulan ben bu kenar yumuşatma ayarlarını ayarlayacağım diye oyunu oynayamıyorum ya 1080p deyim şuan rezalet ben 2k ya geçeceğim en azından bir nebze azalır diye umuyorum..
DLAA en iyi kenar yumuşatma ayarı şuanda, 1080p de bile görüntüyü süper yapıyor fakat fps fedakar etmen lazım. AMD kullandığın için şöyle diyim sana FSR4 dışında hiçbir FSR sürümü açmaya değmiyor hepsini bizzat gözümle test ettim, DLSS4 açık ara en iyi upscale diyebilirim,

DLSS4 Performans bile Native TAA dan çook daha keskin gösteriyor. Sistemine güveniyorsan geçiçi çözüm söylicem Driver da VSR var AMD nin test için 4K çözünürlük ayarlayıp bi tane kenar yumuşatmadan bezdiğin oyuna girip dene bakalım, 1080p de ancak VSR ile çözersin onu masrafa girmeden.

abiler diğer sayfaları okumadım çok var özür diliyorum eğer sorumun cevabı varsa sizce ryzen 5 5600 rtx 4060 16gb ram 1080p kaç fps alır gta 6 da

DLAA en iyi kenar yumuşatma ayarı şuanda, 1080p de bile görüntüyü süper yapıyor fakat fps fedakar etmen lazım. AMD kullandığın için şöyle diyim sana FSR4 dışında hiçbir FSR sürümü açmaya değmiyor hepsini bizzat gözümle test ettim, DLSS4 açık ara en iyi upscale diyebilirim,

DLSS4 Performans bile Native TAA dan çook daha keskin gösteriyor. Sistemine güveniyorsan geçiçi çözüm söylicem Driver da VSR var AMD nin test için 4K çözünürlük ayarlayıp bi tane kenar yumuşatmadan bezdiğin oyuna girip dene bakalım, 1080p de ancak VSR ile çözersin onu masrafa girmeden.
Kullanıyorum aktif olarak tam bir kurtarıcı genelde 4k değilde 1728p 1800p gibi kullanıyorum en azından biraz daha rahat oluyor. 1080p ultra yerine 1728p veya 1800p de mediumda oynuyorum bazı oyunlarda. Çünkü 4k yapınca monitör bazen kafayı yiyorx Expedition oyununda vsr yi çalıştıramadım bir şekilde çözünürlülüğü seçiyorum ardından geri dönüyor 1080p ye o oyunun grafikler baya iyi 1080p de bile güzel gözüküyor native 2k ya geçeceğim zmn bulanıklık fln azalır inş.

Taa vs çöp gerçekden msaa çok iyi

abiler diğer sayfaları okumadım çok var özür diliyorum eğer sorumun cevabı varsa sizce ryzen 5 5600 rtx 4060 16gb ram 1080p kaç fps alır gta 6 da
her şey low + frame gen + dlss4 performans modunda fps olarak çok üzmez ama vramdan yana biraz sıkıntı olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,046
Üyeler
173,920
Son üye
temmuzz
Geri