GTA6 Trailer 2 Sonrası PC de FPS Beklentiniz

Series s facia diyen anlamıyordur.Pc kısmına gelirsek dlss ve fsr olmadan şuan ki sistemlerle nah oynarsınız.Bu grafik bile iyiken pcde ki ultra doku kalitesini ve rt ile şimdiki kartlarla oynayabileceğinizi sanıyorsanız sadece gülerim.Çıkışına yakın sistem yenilenir.Bu oyun orta kalite felanda oynanmaz.Ultrada yüksek çözünürlükte tadı çıkar.

Trailer 2 yayınlanmadan önce ultrada 60 fps oynamayı umuyordum çünkü xbox series S gibi bir faciaya bile çıkacağını söylüyorlardı Fakat RTX4060 sistemim ile orta grafiklerde native 60 fps bile hayal gibi gözükmeye başladı sizce hangi ekran kartında ne kadar fps verir RTX 4060 için en büyük sıkıntı 8 GB VRAM olacak gibime geliyor fakat ray tracing odaklı olacağı için amd ekran kartlarına göre daha fazla fps alması daha olası
nvidia kartlarının VRAM ne kadar düşükte olsa Beklentim şu yönde

PS5 1080POrta30 FPS
PS5 PRO 1080PUltra30 FPS
XBOX SERİES S 1080PEn Düşük30 fps
RTX4060 PCOrta60 FPS

Alıntıyı görüntüle
2060 ve 5600xt kullananlar napsın hocam 6 gb vram 😆😆

1746989989339.webp

Sizce Bu Sistem Gta 6 Yı Ultra Da Acar Mı?

Yav sus allahin cahili ya böyle s*lak s*alak yorumlar nasıl yapabiliyorsunuz gtx 1650 bile açar oynatır siz rockstarı ne sanıyorsunuz acaba?
Öncelikle çocukluğuna veriyorum kaç yaşındasim bilmiyorum ama edebini takınicaksin suan benim 3060 im bile çoğu oyunda zorlanıyor devri yavaş yavaş geçio bir kac arkadaşımda da var nasıl gta6 için ben min 4060 ti gerekeceki oyunu oynadık diyebilelim benim düşüncem o ağzınıda toplaman gerke

6-8gb vram olanların işi epey zor. Yama çıkmasını bekleyin.
Oynar mıyım bilmem grafikler için belki bakarım RTX4080 ile 80-90 fps alırım yüksek ayarlarda muhtemelen.

Son düzenleme:
yukarida ray tracingle ilgili amd kartlarini kotulemislerdi ama
Ray tracing performansı kötüde olsa 4060 ile gta 6 çok zor olacak çok crash yiyebilirsin vramı yetmeyecek sakın öyle bi hata yapmayın çok pişman olursunuz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Series s facia diyen anlamıyordur.Pc kısmına gelirsek dlss ve fsr olmadan şuan ki sistemlerle nah oynarsınız.Bu grafik bile iyiken pcde ki ultra doku kalitesini ve rt ile şimdiki kartlarla oynayabileceğinizi sanıyorsanız sadece gülerim.Çıkışına yakın sistem yenilenir.Bu oyun orta kalite felanda oynanmaz.Ultrada yüksek çözünürlükte tadı çıkar.
Ps 5 deki görüntülerin çözünürlülüğü ve grafik ayarları belli orta ayarlarda niye oynanmasın bu oyun lowda bile grafikler şahane gözükecek ztn dandik ue5 motoruyla yapılmıyor oyunlar.. fsr dir frame gen dir olmadan şuanki sistemler Zorlanır baya ama oynanmaz diye bir kaide yok

Afmf2 açıp monitörun hz değerini yakalarım diye düşünüyorum

fg ile ultrada oynayacaksınız rdr 2 gibi oyun native 100 ise şu an ne olduğu belirsiz oyunlar teknolojilerle bile kötü bunlarla karşılaştırmayın tek hücreli arkadaşlar
Ne diyorsun hiç şey anlamadım çok hücreli arkadaşım 😆

Ray tracing performansı kötüde olsa 4060 ile gta 6 çok zor olacak çok crash yiyebilirsin vramı yetmeyecek sakın öyle bi hata yapmayın çok pişman olursunuz

Ps 5 deki görüntülerin çözünürlülüğü ve grafik ayarları belli orta ayarlarda niye oynanmasın bu oyun lowda bile grafikler şahane gözükecek ztn dandik ue5 motoruyla yapılmıyor oyunlar.. fsr dir frame gen dir olmadan şuanki sistemler Zorlanır baya ama oynanmaz diye bir kaide yok
peki yazilim konusunda sıkıntı cikar mi

Trailer 2 yayınlanmadan önce ultrada 60 fps oynamayı umuyordum çünkü xbox series S gibi bir faciaya bile çıkacağını söylüyorlardı Fakat RTX4060 sistemim ile orta grafiklerde native 60 fps bile hayal gibi gözükmeye başladı sizce hangi ekran kartında ne kadar fps verir RTX 4060 için en büyük sıkıntı 8 GB VRAM olacak gibime geliyor fakat ray tracing odaklı olacağı için amd ekran kartlarına göre daha fazla fps alması daha olası
nvidia kartlarının VRAM ne kadar düşükte olsa Beklentim şu yönde

PS5 1080POrta30 FPS
PS5 PRO 1080PUltra30 FPS
XBOX SERİES S 1080PEn Düşük30 fps
RTX4060 PCOrta60 FPS

Alıntıyı görüntüle
Beklentim kalmadı oyunu yüksek grafiklerle oynamak isterdim tabi daha 1-2 yıl var o zamana bakalım başka sistem alırım belki
R5 7500F
Rtx 4060
32gb ddr5 6000mhz ram
A620m-e sisteme güvenim 0

Yine millet birbirini yemiş gibi post altında.

Çoğunuzun sistemi kaldıracak zaten 2000 serisi ekran kartları zorlanır bir. 1000 kullanan varsa hala vedalaşsın kartıyla. 3000 ve üzeri rahat olsun.
beni anlayan bi arkadaş aynı yorumu bende yaptım 1000 seride gtx olmasından kaynaklı rtx çekirdekleri çok düşük

Son düzenleme:
GTA 5 Enchaned edition u indirdim alabileceğim herşeyi ultraya aldım dlss kapalı bir şekilde 80-100 fps arası geziyor tahminimce RTX4060 sistemim ile orta grafiklerde 60 fps rahat oynarım GTA 6 YI

suur4me.jpg

Yav sus allahin cahili ya böyle s*lak s*alak yorumlar nasıl yapabiliyorsunuz gtx 1650 bile açar oynatır siz rockstarı ne sanıyorsunuz acaba?
GTX 1650 ile bırak GTA 6 yı "The Last Of Us" ı en düşük grafiklerde akıcı oynayamazsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,026
Üyeler
174,044
Son üye
sergentolga
Geri