dinAZor
80+
- Reaksiyon skoru
- 115
sonunda derdimi anlayan birileri ulan ben bu kenar yumuşatma ayarlarını ayarlayacağım diye oyunu oynayamıyorum ya 1080p deyim şuan rezalet ben 2k ya geçeceğim en azından bir nebze azalır diye umuyorum..Hocam çektiğim çileleri anlatsam anlamayan arkadaşlar ruh hastası der o kadar diyorum, ben TAA dan kurtulmak için 4K monitör aldım, ancak ozaman eski oyunların MSAA8X gibi görmeye başladım, half life 2 mesela oyunun doku kalitesi 1080p bile değildir fakat MSAA öyle birşeyki günümüzün 4K oyunlarından net gösteriyor, TAA gelmiş geçmiş en kötü teknolojidir bana göre. Eğer 1080p monitörde TAA açıp oynuyorsan o oyun 1080p değil 480p dir.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Native çözünürlülükte 60 fps her kartın harcı değil haklısın orda ama fsr+fg kombosuyla 2kda rt performansı kötü olan kartlar bile kendini toplar 70-80 fps alır native isteyenler için 70-80 fps ultra high de en az 5070 ve üstü lazım olur benceDLSS4 ve FG devreye girerse 60+ rahat oynatıcak zaten orasına lafım yok, ince ayar çekersiniz mesela doku kalitesini High - Ultra yapıp diğerlerini orta felan yapın yine sağlam gözükür oyun.