GTA6 Trailer 2 Sonrası PC de FPS Beklentiniz

Hocam çektiğim çileleri anlatsam anlamayan arkadaşlar ruh hastası der o kadar diyorum, ben TAA dan kurtulmak için 4K monitör aldım, ancak ozaman eski oyunların MSAA8X gibi görmeye başladım, half life 2 mesela oyunun doku kalitesi 1080p bile değildir fakat MSAA öyle birşeyki günümüzün 4K oyunlarından net gösteriyor, TAA gelmiş geçmiş en kötü teknolojidir bana göre. Eğer 1080p monitörde TAA açıp oynuyorsan o oyun 1080p değil 480p dir.
sonunda derdimi anlayan birileri ulan ben bu kenar yumuşatma ayarlarını ayarlayacağım diye oyunu oynayamıyorum ya 1080p deyim şuan rezalet ben 2k ya geçeceğim en azından bir nebze azalır diye umuyorum..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

DLSS4 ve FG devreye girerse 60+ rahat oynatıcak zaten orasına lafım yok, ince ayar çekersiniz mesela doku kalitesini High - Ultra yapıp diğerlerini orta felan yapın yine sağlam gözükür oyun.
Native çözünürlülükte 60 fps her kartın harcı değil haklısın orda ama fsr+fg kombosuyla 2kda rt performansı kötü olan kartlar bile kendini toplar 70-80 fps alır native isteyenler için 70-80 fps ultra high de en az 5070 ve üstü lazım olur bence

7800xt ultra kaldırmaz mı şimdi la
1080p kaldırırda 2k da ultranın ultrası zor yani fsr+fg lazım o kart için lakin rt low grafik high ayarlarında rahat bi şekilde oynarsın

1080p kaldırırda 2k da ultranın ultrası zor yani fsr+fg lazım o kart için lakin rt low grafik high ayarlarında rahat bi şekilde oynarsın
Ulan şimdi bida okudumda oyunu optimize eden tayfayı getir şu konuda konuştuğumuz gibi şu oynatır şu kadar fps verir demez aşırı kasmışız daha çok var gelmesine keyfinize bakın

beyler bende sistem alıcam ama 7700xt ve rtx 4060 arasında kalıyorum 1080pde kullanıcam hangisi daha çok performans verir sizce gta 6 da 4060 ın 8gb vrami yetersiz kalır mı acaba

hocam bende 5080 var cyberpunk ultra ultra ayarlarda 60fps alıyor 2k da, çok güvenmeyin bence :D
Hocam sizin fps biraz düşük kaçıyor gibi ben daha fazla alıyorum

5080 ile 7500f darboğazdan o fpsleri görüyorsun bence

beyler bende sistem alıcam ama 7700xt ve rtx 4060 arasında kalıyorum 1080pde kullanıcam hangisi daha çok performans verir sizce gta 6 da 4060 ın 8gb vrami yetersiz kalır mı acaba
4060 ile 7700xt karşılaştırma yaz youtubeye karşılaştırma bile yok çünkü 4060 o kartı eziyor 4060 ti den iyi o kart rakibi 4060 ti

Geri