Bilgisayar Sistemini Yenilemeli miyim?

Reaksiyon skoru
2
Bütçe10000
1660 super tek fan ekran kartim var
İslemcim i5 10.nesil
Ram yeni alcam toplam 24 olcak
Anakart en fazla 11. Nesil destekliyo diye biliyorum parcami degistereyim yoksa direk sistemimi degistireyim

Yani yapabiliyorsan ileride yükseltmeye elveriş sağlayan güçlü bir anakart almanı tavsiye ederim

Hacı direkt sistemi değiştir. 1660 super kalabilir bütçe kısıtlı ucuz ortalama ddr5 anakart ram kule tipi fan ve 7500f alırsan 13.000 tutar ortalama. Önceki anakart ram ve işlemciyi de satacan zaten oradan da para gelecek 13ü toplamış olursun. Ddr5 sistemin olur ileride de sadece ekran kartını değiştirmek kalır.

Bütçe10000
1660 super tek fan ekran kartim var
İslemcim i5 10.nesil
Ram yeni alcam toplam 24 olcak
Anakart en fazla 11. Nesil destekliyo diye biliyorum parcami degistereyim yoksa direk sistemimi degistireyim
ekran kartı hariç her şeyi satıp paranı biriktirip güncel bir ddr5 sisteme geçebilirsen süper olur
ssd de satmana gerek yok eğer psu güzel ise onu da satmana gerek yok ne kadar az masraf o kadar iyi :D

ekran kartı hariç her şeyi satıp paranı biriktirip güncel bir ddr5 sisteme geçebilirsen süper olur
ssd de satmana gerek yok eğer psu güzel ise onu da satmana gerek yok ne kadar az masraf o kadar iyi :D
Reis ekran kartim iyise eger once ram sonra alcam tek tek yavas yavas alirim parca diye dusundum sonra anakart sonra en kotu 12. Nesil islemci en son ekran karti diye dusundum

Reis ekran kartim iyise eger once ram sonra alcam tek tek yavas yavas alirim parca diye dusundum sonra anakart sonra en kotu 12. Nesil islemci en son ekran karti diye dusundum
sırlama şöyle yapmalısın
ana kart > işlemci > ram
güncel işlemcilerden ve ramlerden birini alırsan ana kart sorun çıkartır bu yüzden ilk alman gereken ana kart , ekran kartı için kendini zorlama.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,555
Üyeler
174,395
Son üye
Myore
Geri