xbox gamepass bir nimettir hocam bu nimeti kullanın benceArkadaşlar Xbox Game Pass alıp hikayeli oyunlar oynasam mı daha iyi ? Yoksa gidip RDR2 satın alıp vs öyle takılmak mı ?
bo6 gerçekten çok sarıyor mu hocam ?İçinde ilgini çeken oynarım dediğin oyunlar varsa gamepass almak güzel
Ben pcde sadece bo6 için alıyorum maximum kartla 100 liraya geliyor aylik
Valla bi aralar kullanıyodum sonra yenilemedim iptal edildi yeniden başlamak istiyorumxbox gamepass bir nimettir hocam bu nimeti kullanın bence![]()
internetim yavaş olduğundan dolayı sadece 3-5 oyun oynayabildim ama hani indie yapımlar o kadar sarıyor ki cidden harika bo6 falan da var seversenbo6 gerçekten çok sarıyor mu hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Valla bi aralar kullanıyodum sonra yenilemedim iptal edildi yeniden başlamak istiyorum![]()
Hocam hikayeli oyun ne önerirsin mesela xbox aldığım zaman ?internetim yavaş olduğundan dolayı sadece 3-5 oyun oynayabildim ama hani indie yapımlar o kadar sarıyor ki cidden harika bo6 falan da var seversen![]()
o nasıl oluyor bilgilendire bilir misin hocam?İçinde ilgini çeken oynarım dediğin oyunlar varsa gamepass almak güzel
Ben pcde sadece bo6 için alıyorum maximum kartla 100 liraya geliyor aylik
doom the dark ages (gelecek), doom eternal , oblivion yeni çıktıHocam hikayeli oyun ne önerirsin mesela xbox aldığım zaman ?
Tamamdır hocam bi inceleyeyim. Teşekkür ederim cevaplarınız için iyi gecelerdoom the dark ages (gelecek), doom eternal , oblivion yeni çıktı, batman serisi , dishonored 1,2 , vallahi hocam benim aklıma şimdilik bunlar geldi fakat tonlarca güzel oyun var
![]()
Maximum kk kampanyasi dijital ve gaming için yüzde 50 geri atıyor puan olarak sanao nasıl oluyor bilgilendire bilir misin hocam?