Xbox game pass alınır mı

Merdo.

80+ Silver
Reaksiyon skoru
820
Arkadaşlar Xbox Game Pass alıp hikayeli oyunlar oynasam mı daha iyi ? Yoksa gidip RDR2 satın alıp vs öyle takılmak mı ?

Arkadaşlar Xbox Game Pass alıp hikayeli oyunlar oynasam mı daha iyi ? Yoksa gidip RDR2 satın alıp vs öyle takılmak mı ?
xbox gamepass bir nimettir hocam bu nimeti kullanın bence :D

İçinde ilgini çeken oynarım dediğin oyunlar varsa gamepass almak güzel
Ben pcde sadece bo6 için alıyorum maximum kartla 100 liraya geliyor aylik
bo6 gerçekten çok sarıyor mu hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xbox gamepass bir nimettir hocam bu nimeti kullanın bence :D
Valla bi aralar kullanıyodum sonra yenilemedim iptal edildi yeniden başlamak istiyorum :D

bo6 gerçekten çok sarıyor mu hocam ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Valla bi aralar kullanıyodum sonra yenilemedim iptal edildi yeniden başlamak istiyorum :D
internetim yavaş olduğundan dolayı sadece 3-5 oyun oynayabildim ama hani indie yapımlar o kadar sarıyor ki cidden harika bo6 falan da var seversen :D

internetim yavaş olduğundan dolayı sadece 3-5 oyun oynayabildim ama hani indie yapımlar o kadar sarıyor ki cidden harika bo6 falan da var seversen :D
Hocam hikayeli oyun ne önerirsin mesela xbox aldığım zaman ?

Bo6 Multi çok güzel grafikler olsun oyunun akışı olsun hızlı bı oyun sarıyo baya

İçinde sevdiğin oyun varsa hocam yoksa çok anlami kalmıyor zaten:)

Hocam hikayeli oyun ne önerirsin mesela xbox aldığım zaman ?
doom the dark ages (gelecek), doom eternal , oblivion yeni çıktı :D , batman serisi , dishonored 1,2 , vallahi hocam benim aklıma şimdilik bunlar geldi fakat tonlarca güzel oyun var :D

doom the dark ages (gelecek), doom eternal , oblivion yeni çıktı :D , batman serisi , dishonored 1,2 , vallahi hocam benim aklıma şimdilik bunlar geldi fakat tonlarca güzel oyun var :D
Tamamdır hocam bi inceleyeyim. Teşekkür ederim cevaplarınız için iyi geceler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri