- Reaksiyon skoru
- 86
Hayatta onun bunun için yaşıyorum diyebileceğiniz bir şey var mı? Kendimi normal hissetmiyorum
Kendi hayatını niye başkasına adıyorsun hocam kendin için mutlu ol kendin için yaşaHayatta onun bunun için yaşıyorum diyebileceğiniz bir şey var mı? Kendimi normal hissetmiyorum
ondan bundan kastım bir amaç, kişi değilKendi hayatını niye başkasına adıyorsun hocam kendin için mutlu ol kendin için yaşa
keyfine bak boşver evlenip ömür boyu köle gibi bir işte çalışmayı sal abi zaten 1 kere geldik belki hiç geri dönmiyeceğizHayatta onun bunun için yaşıyorum diyebileceğiniz bir şey var mı? Kendimi normal hissetmiyorum
Evet kesinlikle bence tek amaç ve önemli şey mutlu olmak , mutlu olup zevk almadıktan sonra her şey boş harbiden.hayatta yaşamak için edinelecek bir sürü amaç, ideoloji ve zevkler vardır ama bana göre ana amaç mutlu olmaktır, çünkü her insan mutlu olmayı arzular. Sana da tavsiyem kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşaman.
Kardeşim Milyarder Mühendis,Doktor ve Avukat da mevcut dünyada haberin olsunAkrabalar benim çocuğum mühendis,avukat,doktor derken annemin benim çocuğum milyarder demesi için.