Ne için mücadele ediyoruz?

Bir şeylerden zevk alabilmek için mücadele ederiz.
Kimisi para kazanıp; bu parayı kadınlara, alkole vb. şeylere harcarken zevk alır ve bunu yapabilmek için mücadele eder. Kimisi ailesiyle olmaktan zevk alır ve onlar için mücadele eder.
Kimisi de oyun oynamaktan zevk alır ve bunun için mücadele eder. 26 yaşında bir kuzenim var mesela, adam Valorant oynarken o kadar mutlu ki anlatamam. Bazen özeniyorum. Mutlu olabilmeyi, zevk alabilmeyi öğrendikten sonra her türlü yaşanır yani.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ahiret inancına sahip kişiler de aynı amaç için yaşarlar. Sonunda yine bir şeylerden zevk alabilmek var. Cennet, huri, şarap falan

hayatta yaşamak için edinelecek bir sürü amaç, ideoloji ve zevkler vardır ama bana göre ana amaç mutlu olmaktır, çünkü her insan mutlu olmayı arzular. Sana da tavsiyem kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşaman.

Akrabalar benim çocuğum mühendis,avukat,doktor derken annemin benim çocuğum milyarder demesi için.

hayatta yaşamak için edinelecek bir sürü amaç, ideoloji ve zevkler vardır ama bana göre ana amaç mutlu olmaktır, çünkü her insan mutlu olmayı arzular. Sana da tavsiyem kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşaman.
Evet kesinlikle bence tek amaç ve önemli şey mutlu olmak , mutlu olup zevk almadıktan sonra her şey boş harbiden.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Akrabalar benim çocuğum mühendis,avukat,doktor derken annemin benim çocuğum milyarder demesi için.
Kardeşim Milyarder Mühendis,Doktor ve Avukat da mevcut dünyada haberin olsun :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,373
Üyeler
175,028
Son üye
brawl stars prosu
Geri