Sapphire nitro+ Rx 480 1900 e alınır mı

Reaksiyon skoru
0
Sapphire nitro+ Rx 480 ilk sahibinden mining yapılmamış faturası var 1900 alınır mı arkadaşlar bir de ona uygun alınabilecek işlemci ana kart ve psu tavsiyeleri verebilir misiniz teşekkürler

Yok hocam daha uyguna RX 570 bulursunuz
Doğru diyorsunuz ama hemen hemen hepsi mining oluyor bu söylediğim ekran kartı mining yapılmamış ilk sahibinden alacağım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir de söylediğine göre crosfire yapmış iki tane vardı elinde sağlıklı bir ekran kartı olduğunu düşünüyorum sizin yorumunuz nedir

Doğru diyorsunuz ama hemen hemen hepsi mining oluyor bu söylediğim ekran kartı mining yapılmamış ilk sahibinden alacağım
1900 TL biraz çok gibi benim dedeiğim kart modelinde testlerini yaparsan bulabilirsin iyi

Bir de söylediğine göre crosfire yapmış iki tane vardı elinde sağlıklı bir ekran kartı olduğunu düşünüyorum sizin yorumunuz nedir
Test sonuçları iyiyse alınabilir

Cahit hocamın dediği doğrudur

1900 TL biraz çok gibi benim dedeiğim kart modelinde testlerini yaparsan bulabilirsin iyi

Hocam matematik sorabilir miyim size dmden acaba

Test sonuçları iyiyse alınabi

RX 480 ile RX570 arsında çok az bir fark var daha RX 570 daha uygunsa ve iyi durumdaysa alabilirsin
Sapphire iyi bir marka

Cahit hocamın dediği doğrudur

Hocam matematik sorabilir miyim size dmden
Doğrusunuz ama ekran kartını köle gibi çalıştırdıysa sıkıntılı olabilir test sonuçları en önemli faktörlerden biri
Test sonuçlarını bana gönderecek hocam geldiği zaman paylaşacağım ama Kart temiz bir karta benziyor testleri paylaşacağım birazdan

Arkadaşın dediğine göre 1 saatlik furmark testinde Max 66 dereceyi görüyor

Hocam peki bu ekran kartında darboğaz yapmayacak bir işlemci ana Kart tavsiyeniz var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,826
Üyeler
174,248
Son üye
tankernejla_
Geri