- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 10,797
kazık fiyatmecburuz
kazık fiyatmecburuz
taksit yapmak ödeme sayfasında oluyor kart numarsını girdikten sonra eğer taksit yapılıyorsa orda seçenekler gözüküyorherkese merhaba arkadaşlar sorum başlıktaki gibi https://www.akakce.com/ekran-karti/...1Mv89oM_-wgcAWNiCLOul3mjS9QxgW9BoCeZoQAvD_BwE
bu kart bu fiyattan alınır mı (almam lazım ekran kartım yok) almayı düşünüyorum premium üyeliği ve worldcard ile 9 taksit yapılıyor onu nasıl yapabilirim bilgili arkadaşlar anlatırsa sevinirim
ben'de ATI Radeon HD 6250 ile direnmeye çalışıyorum hocam, mecbur.hocam ne alayım 7800xt veya 5060 ti mi 5070 ti desek taksit ile 5080 fiyatına denk geliyor 40 dan fazla da vermek istemiyorum
bunlardan bahsediyorsan evet var ama taksit zorunlu mupremium ve worldcard ile 9 taksit oluyor yani
evet ilk baştakinden bahsediyorum maalesef zorunlubunlardan bahsediyorsan evet var ama taksit zorunlu mu
umarım geçersiniz iyi bir karta ne diyelimben'de ATI Radeon HD 6250 ile direnmeye çalışıyorum hocam, mecbur.
Hocm taksitle toplam ne kadar verebilirsiniz taksitsiz ne kadarevet ilk baştakinden bahsediyorum maalesef zorunlu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
umarım geçersiniz iyi bir karta ne diyelim