Sapphire rx 9070xt pure bu fiyattan alınır mı

bilmiyorum hocam daha karar vermedim ya peşin fiyatına 3 taksit alırım yada 6 ay fakat 40 a 45 e kadar çıkarım herhalde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

taksitsiz almam muhtemelen

Hocam al geç bence 9070xt ne kadar güzel bir kart olsa da 5070ti daha iyi ama biraz pahalı
Word kartla 3 ay 43k yapıyor

Hocam al geç bence 9070xt ne kadar güzel bir kart olsa da 5070ti daha iyi ama biraz pahalı
aslında eşitler saf güç olarak fakat 9070XT çıkış fiyatı 29k idi bu fiyatta olan bir karta 36-37k verilmez ve 5070 Tİ nin teknolojileri daha fazla direkt bunu al geç bende aynısını atmıştım.
bilmiyorum hocam daha karar vermedim ya peşin fiyatına 3 taksit alırım yada 6 ay fakat 40 a 45 e kadar çıkarım herhalde

taksitsiz almam muhtemelen

aslında eşitler saf güç olarak fakat 9070XT çıkış fiyatı 29k idi bu fiyatta olan bir karta 36-37k verilmez ve 5070 Tİ nin teknolojileri daha fazla direkt bunu al geç bende aynısını atmıştım.
Saf güçte de bence eşit değiller hocam oyunlar kart seçiyor bazı oyunlarda amd bazı oyunlarda Nvidia daha iyi ama böyle tarafsız bir oyunda 5070ti daha güçlü gibime geliyor benim

Saf güçte de bence eşit değiller hocam oyunlar kart seçiyor bazı oyunlarda amd bazı oyunlarda Nvidia daha iyi ama böyle tarafsız bir oyunda 5070ti daha güçlü gibime geliyor benim
aynen öyle aralarında hep 5-10 fps oynuyor %50/%50 hocam bazı oyunlar amd de daha iyi bazıları nvidia da o yüzden oynanacak oyuna göre de seçilmesi lazım saf güçleri aynı ama işte dediğin gibi oyunlar kart seçiyor.

keske erkenden alsaydım ya 5000 serisi hataları da biter umarım

keske erkenden alsaydım ya 5000 serisi hataları da biter umarım
aa evet bak 5000 serisinde çok fena driver sorunu var bilemedim ya 9070XT de kazık fiyatta şu an.

aa evet bak 5000 serisinde çok fena driver sorunu var bilemedim ya 9070XT de kazık fiyatta şu an.
fiyatı önemli değil hocam benim için önemli olan uzun süre götürüp üzmeyecek bir kart olması o yüzden 9070xt almayı düşünüyordum 30 binden çıktı diye 30-32 lerde kalacak hali yok fırsatçı çok stok yok e hâliyle fiyatlar uçuyor maalesef düz 9070 31 bin lira amazondan alabilirim Asrock modelini fakat xt kadar olur mu tatmin eder mi bilmiyorum

fiyatı önemli değil hocam benim için önemli olan uzun süre götürüp üzmeyecek bir kart olması o yüzden 9070xt almayı düşünüyordum 30 binden çıktı diye 30-32 lerde kalacak hali yok fırsatçı çok stok yok e hâliyle fiyatlar uçuyor maalesef düz 9070 31 bin lira amazondan alabilirim Asrock modelini fakat xt kadar olur mu tatmin eder mi bilmiyorum
XT çok ayrı bir şey hocam 4k90fps kartı düz modeli ise 2k kartı ondan dolayı XT alman daha iyi olur.

Bitmeyecek diye bir şey yok hocam al geç senin yerinde olsam beklemezdim ben
beklemekten sıkıldım ya ocaktan beridir parçaları ha tamamladım ha tamamladım normalde 7800xt alıcaktım 5000 serisi çıktı onu alıcaktım 9000 serisi çıktı cidden illallah ettim artık

herkese merhaba arkadaşlar sorum başlıktaki gibi https://www.akakce.com/ekran-karti/...1Mv89oM_-wgcAWNiCLOul3mjS9QxgW9BoCeZoQAvD_BwE
bu kart bu fiyattan alınır mı (almam lazım ekran kartım yok) almayı düşünüyorum premium üyeliği ve worldcard ile 9 taksit yapılıyor onu nasıl yapabilirim bilgili arkadaşlar anlatırsa sevinirim

beklemekten sıkıldım ya ocaktan beridir parçaları ha tamamladım ha tamamladım normalde 7800xt alıcaktım 5000 serisi çıktı onu alıcaktım 9000 serisi çıktı cidden illallah ettim artık
fiyatı daha iyi modelide

fiyatı daha iyi modelide
beyz zorunlu değilse bak buda alınabilir ama ben senin yerinde olsam dediğim gibi 5070ti alırdım

Geri