ddr4 dedigi ram dostum ama 4060 a ben o parayı vermemNet demi kanka arkadaş anakart ddr4 olduğu için ekran kartı ddr6 olursa problem yaşarsın dedi çok muallakta kaldım.
Hangi beyin seviyesindeki müptezel demiş onu ekran kartının rami ayrı onun rami ayrıNet demi kanka arkadaş anakart ddr4 olduğu için ekran kartı ddr6 olursa problem yaşarsın dedi çok muallakta kaldım.
Hocam biri anakart ın desteklediği ram biri de ekran kartı içerisinde kullanılan ram, ikisi ayrı şeyler SIKINTISIZ KULLANIRSINNet demi kanka arkadaş anakart ddr4 olduğu için ekran kartı ddr6 olursa problem yaşarsın dedi çok muallakta kaldım.
Hocam ben yazacaktımHangi beyin seviyesindeki müptezel demiş onu ekran kartının rami ayrı onun rami ayrı
yazmaya gerek yok ki azıcık düşünülse anlaşılır şuanda en yüksek DDR 5 var ekran kartında DDR 6 var bunu bu sisteme takabiliyorsa sorun olmaz bu sistemde de diye düşünür insanHocam ben yazacaktım![]()
RX 7700 xt ye bakabilirsiniz hem oyun performansı daha iyi hemde daha ucuz4060ti yerine ne önerirsiniz o fiyata?
4060tiya 22bin tl vericeğine rx 7800xt alıp daha iyi bir performans alabilirsinHerkese merhaba. Asus Prime B550 M-K anakart var bende. Nvidia 4060ti ddr6 ekran kartı alsam sorun yaşarmıyım.
kanka pc bilgilerin yazıyorya altta nası yapıyonsorun yaşamazsınız ama arkadaşların dediği gibi 4060ti alınmaz o paralara