Asus Prime B550 M-K anakart ile RTX 4060ti ekran kartı uyumlu olur mu?

cnrerl

80+
Reaksiyon skoru
0
Herkese merhaba. Asus Prime B550 M-K anakart var bende. Nvidia 4060ti ddr6 ekran kartı alsam sorun yaşarmıyım.

Net demi kanka arkadaş anakart ddr4 olduğu için ekran kartı ddr6 olursa problem yaşarsın dedi çok muallakta kaldım.

Net demi kanka arkadaş anakart ddr4 olduğu için ekran kartı ddr6 olursa problem yaşarsın dedi çok muallakta kaldım.
ddr4 dedigi ram dostum ama 4060 a ben o parayı vermem

Hangi beyin seviyesindeki müptezel demiş onu ekran kartının rami ayrı onun rami ayrı

Hocam biri anakart ın desteklediği ram biri de ekran kartı içerisinde kullanılan ram, ikisi ayrı şeyler SIKINTISIZ KULLANIRSIN
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi beyin seviyesindeki müptezel demiş onu ekran kartının rami ayrı onun rami ayrı
Hocam ben yazacaktım :(

Hocam ben yazacaktım :(
yazmaya gerek yok ki azıcık düşünülse anlaşılır şuanda en yüksek DDR 5 var ekran kartında DDR 6 var bunu bu sisteme takabiliyorsa sorun olmaz bu sistemde de diye düşünür insan

4060ti yerine ne önerirsiniz o fiyata?
RX 7700 xt ye bakabilirsiniz hem oyun performansı daha iyi hemde daha ucuz

Herkese merhaba. Asus Prime B550 M-K anakart var bende. Nvidia 4060ti ddr6 ekran kartı alsam sorun yaşarmıyım.
4060tiya 22bin tl vericeğine rx 7800xt alıp daha iyi bir performans alabilirsin

sorun yaşamazsınız ama arkadaşların dediği gibi 4060ti alınmaz o paralara

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,096,536
Üyeler
174,389
Son üye
sansarsalvokafiyesi
Geri