Sen yemezsin olur biter, değil mi??1200tl'lik bitkisel yağlı sütlü buz alışverişi
Ben yemeyin almayın demedimki dondurma ülkesinde bitkisel yağlı sütlü buz adı verilen dondurma benzeri bir şey satılıyor bence komikSen yemezsin olur biter, değil mi??
kesinlikleBen yemeyin almayın demedimki dondurma ülkesinde bitkisel yağlı sütlü buz adı verilen dondurma benzeri bir şey satılıyor bence komik
Takma kanka bu kadar bedava diye alıyorum zaten yoksa ne işim olur dondurmaylaBen yemeyin almayın demedimki dondurma ülkesinde bitkisel yağlı sütlü buz adı verilen dondurma benzeri bir şey satılıyor bence komik
Çok yerinde bir eleştiri o zaman haklısın. Burada bir güruh var deodorant paylaşımı yapılınca kimyasal deodorant mı sıkıyorsunuz hâlâ diyorlar. Başka birisi duş jeli paylaşınca hâlâ bunları kullanan mı var diyorlar. Demek istediğim şey ülkemizdeki insanlar zaten daha pahalıya satın aldığını ve daha kalitesiz ürün kullandığının farkında. Ama bunun bir çözümü de pek yok gibi.Ben yemeyin almayın demedimki dondurma ülkesinde bitkisel yağlı sütlü buz adı verilen dondurma benzeri bir şey satılıyor bence komik
İlk siparişe 300tl indirim demiş aynı üründen 2 adet alman gerek
İlk siparişe 300tl indirim demiş aynı üründen 2 adet alman gerek