Msi center indirme yapmıyor

NodYett

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
127
görselde gözüktüğü gibi msi center da hiçbirşey indiremiyorum yada kontrol edemiyorum
1747854455994.webp

görselde gözüktüğü gibi msi center da hiçbirşey indiremiyorum yada kontrol edemiyorum
Alıntıyı görüntüle
İki gün benim de öyleydi. Sildim 1 gün sonra tekrar denedim olmadı. Bir daha denedim Microsoft storedan galiba. Kendi kendine düzeldi. Çok kötü bir uygulama. Msi ekran kartım var ışıkları değişmiyor mesela. 😄 Diğer ürünler çalışıyor. Allah sabır versin.. Kesin sürüm sorunlu.

İki gün benim de öyleydi. Sildim 1 gün sonra tekrar denedim olmadı. Bir daha denedim Microsoft storedan galiba. Kendi kendine düzeldi. Çok kötü bir uygulama. Msi ekran kartım var ışıkları değişmiyor mesela. 😄 Diğer ürünler çalışıyor. Allah sabır versin.. Kesin sürüm sorunlu.
benimde aynı şekilde hocam maalesef bende değiştiremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırf bu hatalar yüzünden 2 saat önce format attım ve sıfırdan kurulum yaptım ama hala aynı düzelmedi

benimde aynı şekilde hocam maalesef bende değiştiremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sırf bu hatalar yüzünden 2 saat önce format attım ve sıfırdan kurulum yaptım ama hala aynı düzelmedi
Bence güncelleme bekleyin. 870 serisi anakart benim. Muhtemelen uygulama sorunlu. :/ Ben yükledim ışık yine değişmedi Msytch Light ile.

Bence güncelleme bekleyin. 870 serisi anakart benim. Muhtemelen uygulama sorunlu. :/ Ben yükledim ışık yine değişmedi Msytch Light ile.
Hocam sadece ekran kartı değil hiçbir şekilde kontrol edemiyorum ne performans modları ne kasanın fanları ne soğutma sihirbazı çalışıyor bilgisayarın değerlerini bile görüntüleyemiyorum

Alıntıyı görüntüle
Ayarlar > Hesaplar > Bilgileriniz sayfası içinde Hesap Ayarları altında "Bunun yerine yerel hesaba geç" gibi bir şey yazıyor ona tıklayarak adımları tamamlayınca düzeliyor. Şu an ben yaptığım için bende Bunun yerine microsoft hesabıyla oturum açın yazıyor ama hiç yapılmadığı zaman Yerel hesaba geçin gibi bir şey yazıyor ona tıklıyorsunuz.

Ekler

• hesa.webp
    hesa.webp
    7.9 KB · Hit: 10
Ayarlar > Hesaplar > Bilgileriniz sayfası içinde Hesap Ayarları altında "Bunun yerine yerel hesaba geç" gibi bir şey yazıyor ona tıklayarak adımları tamamlayınca düzeliyor. Şu an ben yaptığım için bende Bunun yerine microsoft hesabıyla oturum açın yazıyor ama hiç yapılmadığı zaman Yerel hesaba geçin gibi bir şey yazıyor ona tıklıyorsunuz.
Deniyeceğim

Hocam düzeldi teşekkürler ama bu seferde ekran kartını hiç görmüyor

Ben AMD eski sürüm driver kurdum sorunlar çözüldü. Bir deneyin. MSI center ile yeni driver uyumu da sorunlu sanırım.
Şuan eski sürüm kurulu durumda hocam bendede çözüldü ama ekran kartı hala Allah'a emanet

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,197
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri