İki gün benim de öyleydi. Sildim 1 gün sonra tekrar denedim olmadı. Bir daha denedim Microsoft storedan galiba. Kendi kendine düzeldi. Çok kötü bir uygulama. Msi ekran kartım var ışıkları değişmiyor mesela.görselde gözüktüğü gibi msi center da hiçbirşey indiremiyorum yada kontrol edemiyorum
Alıntıyı görüntüle
benimde aynı şekilde hocam maalesef bende değiştiremiyorumİki gün benim de öyleydi. Sildim 1 gün sonra tekrar denedim olmadı. Bir daha denedim Microsoft storedan galiba. Kendi kendine düzeldi. Çok kötü bir uygulama. Msi ekran kartım var ışıkları değişmiyor mesela.Diğer ürünler çalışıyor. Allah sabır versin.. Kesin sürüm sorunlu.
Bence güncelleme bekleyin. 870 serisi anakart benim. Muhtemelen uygulama sorunlu. :/ Ben yükledim ışık yine değişmedi Msytch Light ile.benimde aynı şekilde hocam maalesef bende değiştiremiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sırf bu hatalar yüzünden 2 saat önce format attım ve sıfırdan kurulum yaptım ama hala aynı düzelmedi
Hocam sadece ekran kartı değil hiçbir şekilde kontrol edemiyorum ne performans modları ne kasanın fanları ne soğutma sihirbazı çalışıyor bilgisayarın değerlerini bile görüntüleyemiyorumBence güncelleme bekleyin. 870 serisi anakart benim. Muhtemelen uygulama sorunlu. :/ Ben yükledim ışık yine değişmedi Msytch Light ile.
Muadil bir program denediniz mi?Hocam sadece ekran kartı değil hiçbir şekilde kontrol edemiyorum ne performans modları ne kasanın fanları ne soğutma sihirbazı çalışıyor bilgisayarın değerlerini bile görüntüleyemiyorum
Denemedim ama akşam dragon centeri denemeyi düşünüyorumMuadil bir program denediniz mi?
Afterburner ile değerlere de bakın.Denemedim ama akşam dragon centeri denemeyi düşünüyorum
Ayarlar > Hesaplar > Bilgileriniz sayfası içinde Hesap Ayarları altında "Bunun yerine yerel hesaba geç" gibi bir şey yazıyor ona tıklayarak adımları tamamlayınca düzeliyor. Şu an ben yaptığım için bende Bunun yerine microsoft hesabıyla oturum açın yazıyor ama hiç yapılmadığı zaman Yerel hesaba geçin gibi bir şey yazıyor ona tıklıyorsunuz.görselde gözüktüğü gibi msi center da hiçbirşey indiremiyorum yada kontrol edemiyorum
Alıntıyı görüntüle
DeniyeceğimAyarlar > Hesaplar > Bilgileriniz sayfası içinde Hesap Ayarları altında "Bunun yerine yerel hesaba geç" gibi bir şey yazıyor ona tıklayarak adımları tamamlayınca düzeliyor. Şu an ben yaptığım için bende Bunun yerine microsoft hesabıyla oturum açın yazıyor ama hiç yapılmadığı zaman Yerel hesaba geçin gibi bir şey yazıyor ona tıklıyorsunuz.
Ben AMD eski sürüm driver kurdum sorunlar çözüldü. Bir deneyin. MSI center ile yeni driver uyumu da sorunlu sanırım.Hocam düzeldi teşekkürler ama bu seferde ekran kartını hiç görmüyor
Şuan eski sürüm kurulu durumda hocam bendede çözüldü ama ekran kartı hala Allah'a emanetBen AMD eski sürüm driver kurdum sorunlar çözüldü. Bir deneyin. MSI center ile yeni driver uyumu da sorunlu sanırım.