🔥İndirim Iyzico ve parolapara 1000 tl geri ödeme kampanyası detaylı anlatım.

hocam parolapara hesabı açacağım ama bu kimlik bilgisi vs olayı beni bir tık terettüt ettirdi bu firma ne zamandır var iyzico yu demiyorum parolapara yı diyorum, TC kimlik no vs her türlü kişisel bilgiyi istiyor abicim bune altı üstü 400tl indirim alacaz diye adamlara komple bütün kimlik bilgilerini mi verecez bir nevi al kardeşim 400tl ye kimliğimi sana veriyorum der gibi bir şey. İnninal yada papara ya kayıt olurken böyle bir sıkıntı yaşamamıştım sanırsam direkt e posta telefon ile kayıt olmuştum hatırladığım kadarı ile kaldı ki tc no bile istese papara yıllardır olan bir firma inninalda öyle. Bu parolapara neyin nesidir ki güvenelim bu firmaya bi açıklama yaparsanız iyi olur.

Reis şimdi iki uygulamadan hesap açıp kaydolduktan sonra kampanyalara katılıyoruz. İyzico sanl kart açıyoruz. Parolparaya bagliyoruz Parolparaya bakiye atıp iyzico ile ödeme yerine parolpara yı yazıyoruz. Bu kadar mı ?
Bir de wraith de geçerli mi indirimler nerden bakabilirim?
VxeR1 Pro Max alıcam iyi midir ?
2k ya daha iyi mouse varda önerij kablosuz bakıyorum.

Reis şimdi iki uygulamadan hesap açıp kaydolduktan sonra kampanyalara katılıyoruz. İyzico sanl kart açıyoruz. Parolparaya bagliyoruz Parolparaya bakiye atıp iyzico ile ödeme yerine parolpara yı yazıyoruz. Bu kadar mı ?
Bir de wraith de geçerli mi indirimler nerden bakabilirim?
VxeR1 Pro Max alıcam iyi midir ?
2k ya daha iyi mouse varda önerij kablosuz bakıyorum.
Şurayı okuyun bence her şey yazıyor.

merhabalar iyzico da gaming gen tr kampanyası görünmüyor itopya %10 pckolik 1000 tl laptop.com da %10 var nasıl bulucaz gaming gen tr yi acaba ?

merhabalar iyzico da gaming gen tr kampanyası görünmüyor itopya %10 pckolik 1000 tl laptop.com da %10 var nasıl bulucaz gaming gen tr yi acaba ?
var görünüyor, belki sizde çıkmamıştır o zaman. ben şu anda görüyorum.
bu da başka bir arkadaşın paylaşımıç

1747886399764-webp.815411

Parolaparayı bağlayıp yaptım her şeyi öde diyorum iyzicodan girip payment failed diyor gaminggen den nasıl yapabilirim

Parolapara para yatırma kısmında nereyi seçiyoruz yatır dedikten sonra bilgisi olan var mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,225
Üyeler
174,839
Son üye
Zorro1881
Geri