Ana Konu İyzico Ve Parolapara İle En Az 1.000/1.250 TL Cashback! (Gaming.Gen.TR)

hocam vodafone pay e atıp vodafone pay hesabını doğruladıktan sonra çekebilirsiniz
15-20 kere vodafone pay kimlik doğrulama yapmaya çalıştım hata verdi. başka telefonla denedim yine hata verdi. Her aşamayı geçiyor, en sonunda Canlılık kontrolü başarısız oldu diyor. 2 gündür sistemsel bir sorun mudur acaba bu?

Şu %50 indirimi müşteri hizmetlerine sordum dönüşümlü olarak gönderiyoruz üyelere dedi ana sayfasinda gözüken var mı ?

Parola para ile dünden beri HEPSİBURADA DA ödeme yapmaya çalışıyorum. BANKA TARAFINDAN ödeme onaylanmadı hatası alıyorum. Dün yada bugun alısveris yapan var mı parolapara'dan?

Parola para ile dünden beri HEPSİBURADA DA ödeme yapmaya çalışıyorum. BANKA TARAFINDAN ödeme onaylanmadı hatası alıyorum. Dün yada bugun alısveris yapan var mı parolapara'dan?
Hepsiburada üzerinden alışveriş yapmayı denedim fakat son adım için sms onayı gelmedi bana. Gaminggenden alışveriş yapabildim chasbacler hemen yattı vodafone pay ile nakite çevirdim.

Hepsiburada üzerinden alışveriş yapmayı denedim fakat son adım için sms onayı gelmedi bana. Gaminggenden alışveriş yapabildim chasbacler hemen yattı vodafone pay ile nakite çevirdim.
Parolaparayla simdi hburada ödemesi yaptım
Ne cashback geldi 400tl
Ne de %10 hburada iadesi
Kampanya mı bitti?

GamingGenTR'de İyzico ve Parolapara kampanyaları sayesinde en az 1.000 TL ürüne en az 1.250 TL cashback alabiliyoruz. Çok uzatmadan nasıl yapıldığını anlatalım:

1. İyzico ve Parolapara hesabı açıyoruz.
2. İyzico'da bayram alışverişlerine %25 cashback, GamingGenTR alışverişlerine %10 cashback ve ilk ödemeye 500 TL cashback kampanyalarına katılıyoruz.
3. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasına katılıyoruz.
4. Ürünü alırken ödeme adımında İyzico ile öde diyip Parolapara kartımızı giriyoruz.
5. Cashbackiniz hayırlı olsun.

Not: Cashback alabilmek için en az 1.000 TL ürün almanız gerekmektedir.
İyzico bayram alışverişlerine %25 cashback kampanyasının üst limiti 500 TL, GamingGenTR %10 cashback kampanyasının üst limiti 1.000 TL, İyzico ilk ödemeye 500 TL indirim kampanyasının üst limiti 500 TL'dir. Parolapara'da ilk ödemeye %50 cashback kampanyasının üst limiti 400 TL'dir.
Cashback miktarı ödemeye göre değişir. (Örnek: 7.999 TL'lik monitör de 2.200 TL cashback alırsınız.)
İyziconun verdiği iade iyzicoya ve parolparanın verdiği iade parolparya gidiyor değilmi yoksa ikiside parolparaya falan mı gidiyor

iyzicodan vodafone paye aktarırken ve daha sonra atm den çekerken komisyon kesinti felan oluyor mu?

katılmamış olabilirsin katıldıysan desteğe yaz gerek yok kimliğe vodafone pay ya da istanbulkart ile çekebilirsin
dostum iki uygulamayada giriş sağladım ancak nasıl parayı çekeceğimi anlamadım detaylı anlatabilir misin veya anlatabilir mi birisi ?

Beyler siparişi iptal edince kampanya hakkı gidiyor mu yoksa tekrar kampanyalardan faydalanabiliyor muyuz

Beyler siparişi iptal edince kampanya hakkı gidiyor mu yoksa tekrar kampanyalardan faydalanabiliyor muyuz
iyzico gidiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dostum iki uygulamayada giriş sağladım ancak nasıl parayı çekeceğimi anlamadım detaylı anlatabilir misin veya anlatabilir mi birisi ?
istanbulkart ya da vodafone pay hesabına bakiye yükle diyip iyzico sanal kartını giriceksin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,166,000
Üyeler
185,206
Son üye
berke5784
Geri