QİKUA 31 Temmuz 2022 Beyler biliyorum çok soruom ama mesela elimizde asus laptop var bunu lenovo teknik servisine versek istediklerimizi yapar mı
Beyler biliyorum çok soruom ama mesela elimizde asus laptop var bunu lenovo teknik servisine versek istediklerimizi yapar mı
QİKUA 30 Temmuz 2022 bir sorum olacak beyler ben de 2.el asus laptop varda asus teknik servis ilgilenir mi bu laptopla macun falan değişimi
bir sorum olacak beyler ben de 2.el asus laptop varda asus teknik servis ilgilenir mi bu laptopla macun falan değişimi
QİKUA 30 Temmuz 2022 beyler istanbul mecidiyeköy de tanıdığınız güzel bilgisayarcı var mı işini iyi yapan laptop temizlemem lazım da macun falan(Kendim yapamam)
beyler istanbul mecidiyeköy de tanıdığınız güzel bilgisayarcı var mı işini iyi yapan laptop temizlemem lazım da macun falan(Kendim yapamam)
QİKUA 10 Temmuz 2022 Beyler sa prime ekspres ile bir şey aldım ancak kargo 14 temmuzda gelecek diyor fazla uzun bir süre değil mi? prime ile 1 gün diye biliyorum ama
Beyler sa prime ekspres ile bir şey aldım ancak kargo 14 temmuzda gelecek diyor fazla uzun bir süre değil mi? prime ile 1 gün diye biliyorum ama
QİKUA 30 Haziran 2022 Ekran kartım boşta yüksek performansta çalışıyor oyunda ise düşük mhzde çalışıyor bunun çözümü nedir?
Ekran kartım boşta yüksek performansta çalışıyor oyunda ise düşük mhzde çalışıyor bunun çözümü nedir?