Kaneki Ken

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Canım sıkıldı hazır boşken eski profil mesajlarına bakıyım dedim ban yiyen yiyene @milenix e yılın başında forum da aksiyon oldu mu yoktum bayadır falan diye sormuştum o da ban yemiş :cry:
    Hayatta ki en büyük mutluluklardan biri steam de alıp da kart düşürmeyi unuttuğum oyunlar olabilir bir açtım idle master'ı geçen ki nfs paketinde ki oyunların kartları varmış ve ben kart düşürmemişim moralim yerine geldi xd
    • Hahaha
    Reaksiyonlar: B1L0
    Beyler valo ya gece pazarı gelmişken bir kaç şey var gözüme kestirdiğim. İndirimli vp ya da vp alırken kullanabileceğim bir indirim kodu vodafone 50 tl de 20 tl tarzı kampanya gibi bir şeyler var mı?
    IMG_20230128_211831.jpg

Seneler sonra Hot Wheels arabalarımı çeıkmeden çıakrmaya karar verdim xd. Değerli bir şey var mı ve ne kadar eder anlayan varsa yardımcı olabilir mi?
    Squex
    Squex
    soldan 5. kırmızı araba bende de var la
    4tlye almıştım kırtasiyden
    Kaneki Ken
    Kaneki Ken
    Ben doğum gününde 10lu araba seti aldırmıştım ondan çıkmıştı küçükken.
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Squex
    Kaneki Ken
    Kaneki Ken
    ben bunları 5 tl iken toplamıştım 30-35 tl olmuş :d
    @DerratiX hocam sizin i5 11400f işlemcinizin sıcaklık sorununu biosta ki hangi ayarla çözdünüz ben de i5 11400 var Asus anakart kullanıyorum termal macun yeni değişti değişmeden önce de aynıydı stok fan ile 95 100 dereceleri rahatça görüyor da
    DerratiX
    DerratiX
    Asus performance boost muydu Asus Enchanted boost muydu öyle bir şey hocam. Tam hatırlamıyorum ama biraz bakarsanız karşınıza çıkar zaten.
    Kaneki Ken
    Kaneki Ken
    Tamam hocam sağol bakacağım
    Kaneki Ken
    Kaneki Ken
    hocam çok sağolun hemen buldum ve kapattım ayarı bu sayede stok fan ile cyberpunk da rtx ultra rtx 2060 ve i5 11400 ile test ettim işlemcim genelde yüzde 40 kullandı kendini yer yerr 50 60 da kullandı sıcaklıklar 78-82 arası gitti geldi genelde 79 80 dereceydi. Ayarı kapaamadan önce tüm oyunlarda azıcık bile kullansa işlemciyi 100 derece olup hız düşürüyordu daha fazla ısınmamak için tabi 100 derece de sabit kalıyordu da xd.
    Steam kar ettiricek oyun var mı şuan. Arkaplan çıkmıştı sattım 20 tl bakiye var hesapta bunu 25 tl yapsam yeter wallpaper engine alayım dedim 25 tl olmuş xd
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Sir Cem T-oker
    QİKUA
    QİKUA
    rust bence
    Kaneki Ken
    Kaneki Ken
    @QİKUA hocam ben 20 tl oyun tavsiyesi demedim 20 tl bakiyem var wallpaper engine 25 tl 5 tl eksiğim var uygun fiyatli 1 2 tllik oyunlar alıp kart düşürüp satıp kar edip 25 tl yapmak istiyorum parayı derdim o o yüzden 1 2 tllik oyun önerisi istedim
    • Beğen
    Reaksiyonlar: QİKUA
    Sir Cem T-oker
    Sir Cem T-oker
    hocam idle yapmayalı çok uzun zaman oldu. idle ile ilgili konulara bakarsanız daha yararlı olur.
    Çıldırıcam 170 bölümlük Black Clover bu kadar heyecanlı yerde nasıl final verir ya hikaye öyle bir yerde kaldı ki filmi de 2023 de çıkıcak daha çok var offf
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,371
Üyeler
193,368
Son üye
otaşero8