Canım sıkıldı hazır boşken eski profil mesajlarına bakıyım dedim ban yiyen yiyene @milenix e yılın başında forum da aksiyon oldu mu yoktum bayadır falan diye sormuştum o da ban yemiş
Hayatta ki en büyük mutluluklardan biri steam de alıp da kart düşürmeyi unuttuğum oyunlar olabilir bir açtım idle master'ı geçen ki nfs paketinde ki oyunların kartları varmış ve ben kart düşürmemişim moralim yerine geldi xd
Beyler valo ya gece pazarı gelmişken bir kaç şey var gözüme kestirdiğim. İndirimli vp ya da vp alırken kullanabileceğim bir indirim kodu vodafone 50 tl de 20 tl tarzı kampanya gibi bir şeyler var mı?
@DerratiX hocam sizin i5 11400f işlemcinizin sıcaklık sorununu biosta ki hangi ayarla çözdünüz ben de i5 11400 var Asus anakart kullanıyorum termal macun yeni değişti değişmeden önce de aynıydı stok fan ile 95 100 dereceleri rahatça görüyor da
Steam kar ettiricek oyun var mı şuan. Arkaplan çıkmıştı sattım 20 tl bakiye var hesapta bunu 25 tl yapsam yeter wallpaper engine alayım dedim 25 tl olmuş xd
Çıldırıcam 170 bölümlük Black Clover bu kadar heyecanlı yerde nasıl final verir ya hikaye öyle bir yerde kaldı ki filmi de 2023 de çıkıcak daha çok var offf

Reaksiyonlar: Kaneki Ken