Yunus 29 Nisan 2024 Son 1gb internetimle WhatsApp Da forum ve Binance arasında takılıyorum 10 gün dayancaz
Yunus 3 Nisan 2024 Gece depresyonu ile her gece taban olurken bu gece tavan olmak için hamle yaptık Bu gece sattık tavan oldu
Gece depresyonu ile her gece taban olurken bu gece tavan olmak için hamle yaptık Bu gece sattık tavan oldu
Yunus 19 Mart 2024 Beyler telefon durup dururken şöyle oldu alttakine bastım bişi olmaz di mi pubg oynamaya devam ediyom
Beyler telefon durup dururken şöyle oldu alttakine bastım bişi olmaz di mi pubg oynamaya devam ediyom
Yunus 17 Mart 2024 Gece gece tüm geçmişte kalan soru işaretlerim bitti İlk aşkını atlatan erkek özgüveniyle deşemeyeceğimiz şey kalmadı İyi sahurlar beyler
Gece gece tüm geçmişte kalan soru işaretlerim bitti İlk aşkını atlatan erkek özgüveniyle deşemeyeceğimiz şey kalmadı İyi sahurlar beyler
Yunus 16 Mart 2024 Kaç gündür boş yorum yapan elemanlarla uğraşıyorum yapıcak işim de yok eğlence çıkıyor ama bitmiyorlar mübarek daha kaçınızı reportlayacağım
Kaç gündür boş yorum yapan elemanlarla uğraşıyorum yapıcak işim de yok eğlence çıkıyor ama bitmiyorlar mübarek daha kaçınızı reportlayacağım
Yunus 31 Ocak 2024 75w 4050 vardı cpu-z 60w diyor nvidia 75w noluyor hacı hangisi doğru şimdi ona göre şikayet edicem
Yunus 15 Aralık 2023 Yılbaşı geldi herkes şapkaları takmış Ben değiştirmeyi unutmuştum 2 yıldır aynı pp var galiba güzel duruyo ama
Yılbaşı geldi herkes şapkaları takmış Ben değiştirmeyi unutmuştum 2 yıldır aynı pp var galiba güzel duruyo ama

Reaksiyonlar: K1NGO82