TavafEdenAdam 19 Haziran 2025 Fazlada gözünüz olmasın, şunu bilin ki size yeterli olanı seçin, sizi üzmesin, Şüphesiz ki Allah bencilleri sevmez
Fazlada gözünüz olmasın, şunu bilin ki size yeterli olanı seçin, sizi üzmesin, Şüphesiz ki Allah bencilleri sevmez
TavafEdenAdam 7 Haziran 2025 Hayırlı Bayramlar, Küçüklerimin gözlerinden, Büyüklerimin Ellerinden öperim, Allah herkese bu kurbanda adak adamayi nasip etsin, yoksullara yardım edin,
Hayırlı Bayramlar, Küçüklerimin gözlerinden, Büyüklerimin Ellerinden öperim, Allah herkese bu kurbanda adak adamayi nasip etsin, yoksullara yardım edin,
TavafEdenAdam 4 Haziran 2025 Bilgi paylaşmak güzeldir, öğrendiğiniz bilgiyi her ne konuda olursa olsun, öğrendiğiniz kişiye karşı kullanmayın
Bilgi paylaşmak güzeldir, öğrendiğiniz bilgiyi her ne konuda olursa olsun, öğrendiğiniz kişiye karşı kullanmayın
TavafEdenAdam 4 Haziran 2025 Ben iyiymişim, konu isyerindeymis ayrıldım ve şuan çok mutluyum, mobbing ve zorbalıktan başka birsey yoktu sonunda çıktım, mutluyum.
Ben iyiymişim, konu isyerindeymis ayrıldım ve şuan çok mutluyum, mobbing ve zorbalıktan başka birsey yoktu sonunda çıktım, mutluyum.
TavafEdenAdam 2 Haziran 2025 Pazartesi günü, Hasta değilim sapa sağlamım üzerimde bir yorgunluk var günlerdir geç uyumanın verdiği uyuyamıyorum satırlara ne kadar döksemde uyuyamıyorum....
Pazartesi günü, Hasta değilim sapa sağlamım üzerimde bir yorgunluk var günlerdir geç uyumanın verdiği uyuyamıyorum satırlara ne kadar döksemde uyuyamıyorum....

Reaksiyonlar: TavafEdenAdam