TavafEdenAdam

Profil mesajları Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Fazlada gözünüz olmasın, şunu bilin ki size yeterli olanı seçin, sizi üzmesin, Şüphesiz ki Allah bencilleri sevmez
    • Beğen
    Reaksiyonlar: B1L0
    stereohearts
    stereohearts
    Fazlada hiçbir zaman gözüm yoktu, sadece mutlu olmak istedim. Neden hiçbir zaman mutlu olamadım?
    TavafEdenAdam
    TavafEdenAdam
    Belirli ve belirsiz sebepleri olabilir kardeşim, Mutlu olamıyorsan mutluluk yarat, seni mutsuz eden kişilerden ve yerlerden kaç, en sevdiğin şeyleri yap keyif almaya bak, eğer halen mutsuz isen sabret Allah sabredenleri sever, kuşkun olmasın sabret, 12 yaşımdayken yıl 2017 o zaman J3 serisi Samsung lar yeni çıkmış, babamda o günlerde sana bir telefon alacağım diye söylemişti, sabrettim aylarca ya tabii ki durumumuz vardı ama ben aileme hiçbir zaman yük olmak istemedim, 2018in temmuz ayında alındı telefon yaklaşık 1 yıl sonra daha güzel oldu ama sabredip beklemek, ve şu yaşantımda şunu farkettim insanın her istediği anında olursa insan cidden civitiyor, bir arkadaşım vardı, 16 yaşından beri arkadaşız kendi 22 yaşına geldi, bir tane araba aldı babası, sürekli arabayı tiktok instagram gibi mecralarda paylaşmaya başladı, hiç aramaz sormaz, arabadan başka işi yok yani aslında demem o ki, benim o arkadaşım kendi çalışıp alsaydı o egeayi böyle biri olmazdi, armut pis ağzıma düş, insanlar aç aç, toprak açlıgi, bina açlığı, ya istediğin kadar toprağın olsun, toprak için çalış, Allah bir vurur, sakat kalır, Bir daha vurur 30 yaşında ölür bu işler böyle gardasim yani mutlu olmaya bak, seni ben forum üzerinden mutlu edemem, seni kendinden daha iyi kimse tanıyamaz ❤️🙂
    Hayırlı Bayramlar, Küçüklerimin gözlerinden, Büyüklerimin Ellerinden öperim, Allah herkese bu kurbanda adak adamayi nasip etsin, yoksullara yardım edin, ❤️🙏🏻
    Pazartesi günü, Hasta değilim sapa sağlamım üzerimde bir yorgunluk var günlerdir geç uyumanın verdiği uyuyamıyorum satırlara ne kadar döksemde uyuyamıyorum....
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,169
Üyeler
193,282
Son üye
Utkyy