olm aşk acısı maddi durumlar derken bizi düşüren hal ve durumlar anlatamıyorum forum kuralları sağolsun ama bu kafa ayrı bi bişey size bişiy diyim mi bu beş para etmez bilgisayarı tamir etmek için harcadığım parayı ödemek için çalışıcağım para hiç adil değil forumun kaç yıldır bilmiyorum ama depresyonunu koruyon tek üye benimdir eğerki çözemediğiniz kafanıza dert edindiğiniz bişey varsa söyleyin korkmayın zaten öyle bi ailenden geliyorum ki forum kuralları gereği anlatılmaz o yüzden dertlerinizi özelden söyleyin aşk acısı bi kenara bataklıktan çıkmak kadar zor bişey ki ailenizde bu durumdan etkileniyorsa işte o durum aynı yapmak istemediğin işlere girmek vahim durumda dır sevdiğinizi toprağamı verdiniz merak etmeyin maalesef tecrübemiz oldu lanet olsun ki tek yazabildiğim ve sadakatimi gösterdiğim tek yer sevenlerinizin allahı rahmet eylesin kolay değil 3 senede 2 sevdiğini kaybeden biri olarak söyliyorum boş konuşmuyorum okuyon varsa teşekkürt ederim seviyorum sizi forum kuralları gereği fazla detay giremiyorum girmek isteyen varsa söylesin eyw <3

Reaksiyonlar: K1NGO82