• Hocam Berbermissiniz dogru mu
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Halsiz
    Tiscard
    Tiscard
    Gönlünüzce olsun hocam her şey berber olup berberlere bu kadar sövmeniz beni size daha çok yakınlaştırdı umarım gönlünüzce olur her şey
    • Beğen
    Tiscard
    Tiscard
    Hocam valla daha ben kendimi trap edecektim yani foto açtım anlattım.Hayır keşfet full trap oldu ben bile öğrendim artık o kolu önce sıfıra alıyorsun yavaş yavaş şey yapıyorsun falan
    • Beğen
    Halsiz
    Halsiz
    kendini traş etme knk saç için illa bi berber şart yanlış bişey yaparsın sonra bekle dur
    olm aşk acısı maddi durumlar derken bizi düşüren hal ve durumlar anlatamıyorum forum kuralları sağolsun ama bu kafa ayrı bi bişey size bişiy diyim mi bu beş para etmez bilgisayarı tamir etmek için harcadığım parayı ödemek için çalışıcağım para hiç adil değil forumun kaç yıldır bilmiyorum ama depresyonunu koruyon tek üye benimdir eğerki çözemediğiniz kafanıza dert edindiğiniz bişey varsa söyleyin korkmayın zaten öyle bi ailenden geliyorum ki forum kuralları gereği anlatılmaz o yüzden dertlerinizi özelden söyleyin aşk acısı bi kenara bataklıktan çıkmak kadar zor bişey ki ailenizde bu durumdan etkileniyorsa işte o durum aynı yapmak istemediğin işlere girmek vahim durumda dır sevdiğinizi toprağamı verdiniz merak etmeyin maalesef tecrübemiz oldu lanet olsun ki tek yazabildiğim ve sadakatimi gösterdiğim tek yer sevenlerinizin allahı rahmet eylesin kolay değil 3 senede 2 sevdiğini kaybeden biri olarak söyliyorum boş konuşmuyorum okuyon varsa teşekkürt ederim seviyorum sizi forum kuralları gereği fazla detay giremiyorum girmek isteyen varsa söylesin eyw <3
    Daha demin Siyah Telefon 2 yi izliyordum tahmin edin noldu tabii ki başrol kız olmuş evet ....... (sabır......sakin..) şu videoyu izleyip bi rahatlama ve stres atıcam biraz
    Halsiz
    Halsiz
    şimdi küfür yasak olduğu için burda feministlere sövmiycem burdan da siz her sövdüm dediğimde onu bir küfür olarak algılayın
    Halsiz
    Halsiz
    cidden çok sinirliyim ya flim izleme keyfim bile kaçtı
    İnternetim rezalet yağğğ!!!
    Halsiz
    Halsiz
    Vodafon Net yapma bunu ben geforce now kullanan adamım hoş mu şimdi şu paket gönderimi 0 olması
    Halsiz
    Halsiz
    antalyada sağnak var ondan mı acaba
    Acil bişey sormam lazm bu yt de 2 dk lık videoyu nasıl normal video olarak atarım shorts olarak gitmesin zaten müzik olarak yüklüycem nasıl yüklerim öyle
    Halsiz
    Halsiz
    Lan millet atıyor bi ben beceremedim nasıl atıyorlar bunu illa 3 dk mı olması gerekiyor
    BixiBlake
    BixiBlake
    yüklü olan videoyu mu atacan yoksa video mu yüklücen
    • Beğen
    Halsiz
    Halsiz
    hocam hallettim cahillik işte hata yapa yapa öğreniyorsun normal olarak videoyu yüklenmekten bahsetmiştim araştırdığımda 3dk sınırı var zannettim meğer 60 saniye sınırı varmış bide video 16;9 olmayınca shorts atıyor ben videoda onu hesap etmedim
    Yurtdışında bi lambo 250B dolar ise Türkiye’de zaten alması zor bi araba peki bu araba nasıl piyasaya tutunuyor Avrupa çapındaki en pahalı araba olarak?
    B1L0
    B1L0
    Sen herkesi fakir sanıyon herhalde
    • Beğen
    Reaksiyonlar: java
    Halsiz
    Halsiz
    Yok be zenginlerin hepsimi lambo alıyor
    Şimdi bi haber gördüm yurtdışı telefonlar havuzdan çıkarılıcak diye bu sene sonu yurtdışı telefonlar kapanıyor mu komple yoksa aynı sistem devam mı edicek yurtdışı bi iPhonum var bu ayın bitmesini bekliyorum kullanmak için şimdi nolucak?
    Halsiz
    Halsiz
    31 Aralık 2025 te devre dışımı bırakılacak bu telefonlar yoksa tekrardan eski sistem gibi mi 120 gün kullanma hakkımız varmı?
    Kaan™
    Kaan™
    Benimde babamın telefonuna da(Xiaomi) bu konu hakkında bir bildirim geldi.Durum ne olur?
    • Beğen
    Halsiz
    Halsiz
    Benimde bilgim yok ay sonu bize sürpriz olcak
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Kaan™
    • Beğen
    Reaksiyonlar: Mahmut Yılmaz
    B1L0
    B1L0
    İkinci el baksan daha iyi olabilir
    Halsiz
    Halsiz
    Hocam bu b450 m pro anakartmı daha iyidir yoksa tuf gaming 450 mi ikiside ikinci elde aynı fiyat alıcağım ekran kartı da rx6700 xt sizce @B1L0
    B1L0
    B1L0
    tufun tam modeli nedir hocam? muhtemelen tuf daha iyi
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,591
Üyeler