Halsiz 24 Temmuz 2025 @Alyx hocam merhabalar eski bir konunuzdan sizin önerdiğiniz warp DNS indirdim fakat roblox gibi yasaklanan bir oyunu açmadı kurulumu sağladım ama başlat dediğimde hata verdi nedeni ni biliyormusunuz?
@Alyx hocam merhabalar eski bir konunuzdan sizin önerdiğiniz warp DNS indirdim fakat roblox gibi yasaklanan bir oyunu açmadı kurulumu sağladım ama başlat dediğimde hata verdi nedeni ni biliyormusunuz?
Halsiz 23 Temmuz 2025 Bankalar doğum günümü kutluyor hatta Denizbank aradı kutlayıp kapattı bu sene niye bu kadar samimi olduk anlamadım
Bankalar doğum günümü kutluyor hatta Denizbank aradı kutlayıp kapattı bu sene niye bu kadar samimi olduk anlamadım
Halsiz 23 Temmuz 2025 Doğum günü çocu 20 oldu maalesef (bu senede ekran kartı alamadık athlonla ömrümü bitiriyorum)
Halsiz 19 Temmuz 2025 ya delircem ama artık uefi hatası alıp duruyorum oyunun ortasında pat diye atıyor valoranttan boottan hepsini UEFİ yaptım zaten niye hala atıyor ya
ya delircem ama artık uefi hatası alıp duruyorum oyunun ortasında pat diye atıyor valoranttan boottan hepsini UEFİ yaptım zaten niye hala atıyor ya
Halsiz 19 Temmuz 2025 Bunların böyle mi olması gerekiyor valoranta girerken hata veriyor araştırdım bunlar legacy de mi olucak yoksa hepsini uefi yapıyım mı anlamadım?
Bunların böyle mi olması gerekiyor valoranta girerken hata veriyor araştırdım bunlar legacy de mi olucak yoksa hepsini uefi yapıyım mı anlamadım?
Halsiz 14 Nisan 2025 Asus TUF Gaming VG249Q1R Monitör Asus TUF Gaming VG249Q1R Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu alınır mı? sizce ?
Asus TUF Gaming VG249Q1R Monitör Asus TUF Gaming VG249Q1R Monitör detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Bu alınır mı? sizce ?